5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Adelina Pestriţu prezintă astăzi Miss Transilvania

Adelina, alături de chirurgul care i-a mărit sânii

Astăzi, Adelina Pestriţu şi-a invitat prietenii la o întâlnire la Oradea, unde, alături de Victor Slav, prezintă concursul Miss Transilvania. „Abia aştept să le cunosc pe frumoasele participante, dar şi pe voi, cei care veţi fi prezenţi acolo!”, le-a transmis bruneta celor care îi urmăresc pagina de Facebook. Adelina Pestriţu şi Victor Slav nu sunt singurele vedete care vor urca pe scena evenimentului, întrucât, alături de prezentatorii ediţiei 2016 a concursului de frumuseţe, se vor afla, în calitate de invitaţi speciali, Bogdan Vlădău şi Vica Blochina. Potrivit organizatorilor, Cătălina Burlo Events, în colaborare cu MissTv România, acţiunea programată pentru 1 iulie se va desfăşura în cea mai nouă sală de evenimente din Oradea, Pandora Palace. „Evenimentul va conţine şi momente fashion marca Giuliano Sabău Shoes şi Damao Cibran, Alina Sabău, dar şi momente muzicale susţinute de Bogdan Vlădău şi de artiştii italieni Tiziana Sinagra şi Thomas Grazioso.”, a informat Cătălina Burlo.

În ceea ce priveşte concurentele care vor lupta în finala Miss Transilvania, care a revenit la Oradea, de la Bistriţa, unde s-a ţinut anul trecut, 20 de fete au trecut castingul on-line, care a impus îndeplinirea următoarelor condiţii: vârsta cuprinsă între 16-25 ani, înălţime minimă 1,70 metri, aspect fizic plăcut, dorinţa de afirmare şi domiciliul pe raza Regiunii Transilvania.

Premiile puse în joc la cel mai important concurs anual de frumuseţe din Transilvania depăşesc 5.000 de euro, însă trofeul la care aspiră candidatele este coroniţa de Miss. „Miss Transilvania reprezintă o adevărată rampă de lansare pentru tinerele aspirante la o carieră în industria modei. Pe lângă marele titlu „Miss Transilvania 2016”, în cadrul evenimentului se vor acorda şi alte titluri surpriză, toate acestea fiind mărci înregistrate MissTv România.”, a precizat organizatoarea concursului.

S-au încins dezbaterile on-line despre bustul retuşat al Adelinei Pestriţu

În ceea ce o priveşte pe prezentatoarea manifestării, o fotografie a Adelinei Pestriţu, alături de chirurgul plastician Kasem Abu Bakr, a devenit imaginea de profil a paginii de Facebook a clinicii de înfrumuseţare Kasem Aesthetic Official. Şi nu este singura poză cu cei doi postată pe contul de socializare al firmei renumitului doctor estetician, care a operat foarte multe vedete din România. De altfel, pe pagina on-line a tinerei cu origini câmpulungene s-au înteţit remarcile la adresa intervenţiei chirurgicale de mărire a sânilor prin care a trecut în această primăvară. În trecut, Adelina a mai suferit o operaţie de corectare a nasului. Vedeta a recunoscut public ambele „retuşuri” care i-au schimbat look-ul, deşi, în privinţa celei de-a doua, foarte mulţi dintre admiratori spuneau că avea sâni frumoşi şi înainte. 

„Deşi, în ziua de astăzi, această metodă de înfrumuseţare a trupului (care, odată cu evoluţia vârstei, suferă transformări) este înţeleasă greşit, am curajul şi relaxarea să recunosc că AM APELAT LA BISTURIU. (…) Nu-mi place să fiu ipocrită şi să spun că aş fi putut rămâne naturală toată viaţa, când eu, de fapt, iubesc perfecţiunea şi frumosul. Desigur, nu vom ajunge niciodată să fim perfecte, pentru că perfecţiunea este relativă şi înţeleasă după gândirea fiecărui om. În capul meu, perfecţiunea reprezintă echivalentul unei stări de sănătate bune şi o înfăţişare plăcută. O femeie are nevoie să se simtă bine în pielea ei, să se simtă frumoasă şi să aibă încrederea de sine. Motivul pentru care m-am operat: în ultimii doi ani, am pierdut în greutate destul de mult. Mai exact 9 kg. Acest lucru mi-a afectat oarecum armonia anumitor zone ale corpului meu, respectiv bustul. A slăbi nu este întotdeauna un lucru benefic.

M-am prezentat la cabinet, iar, în urma consultului şi a măsurătorilor făcute, concluzia a fost că a venit momentul să îmbunătăţim ceea ce curele de slăbire au stricat. Zis şi făcut. Pe 13 aprilie eram la spital. (…) Şi ce credeţi?! Nu regret absolut deloc…”, a mărturisit în spaţiul virtual Adelina. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!