22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Cadou de despărţire pentru Vlad, Ciobanu şi Dumitraşcu: o vacanţă în bulgaria

Săptămâna trecută, de joi şi până duminică, pe 12 iunie, trei de-acum foşti consilieri locali au onorat invitaţia primarului din localitatea Popovo, Bulgaria, de a participa la Zilele Oraşului. Municipiul Câmpulung este înfrăţit cu Popovo din primul mandat al fostului primar Călin Andrei. Pentru a petrece alături de fraţii noştri, invitaţia a fost trimisă de primarul Ludmil Veselinov şi discutată la ultima şedinţă a Consiliului Local, în formula veche, din 19 mai 2016. Chiar dacă alegerile băteau la uşă, cei nominalizaţi, Marian Vlad, Marin Ciobanu şi Ion Dumitraşcu au acceptat ultima vacanţă pe banii câmpulungenilor, mai ales că ultimii doi au fost abonaţi la astfel de ieşiri în interes de serviciu.

Marin Ciobanu, datorită Partidului Poporului Dan Diaconescu, a prins un loc în Consiliul Local, în mandatul 2012-2016, la alegerile locale din 5 iunie, fiind nominalizat pe listele Partidului Puterii Umaniste Social Liberal, care nu a trecut pragul electoral, darămite să mai ajungă Ciobanu consilier, din poziţia 23. Tizul, Marian Vlad, a intrat în Legislativul câmpulungean, chiar dacă era ultimul pe listă, pe 30 aprilie 2015, după ce Daniel Dutcă s-a retras. Fostul PNG-ist s-a luptat mai multe luni să-i ia locul colegului de partid, Marian Ţăranu în Consiliu, la finele mandatului 2008-2012, dar nu a reuşit. Se pare că un an de muncă în folosul câmpulungenilor i-a fost mai mult decât suficient, ca să-şi dorească să intre în componenţa Consiliului Judeţean, pe listele PNL, dar partidul a fost de vină şi Vlad a rămas pe dinafară.

În schimb, decanul de vârstă al aleşilor din mandatul trecut, Ion Dumitraşcu, este şi unul dintre veteranii în funcţie, terminând al treilea mandat, după ce a fost consilier local ales prima dată în 2004. Aşadar, niciunul dintre cei trei nu a mai prins mandatul de consilier local, dar au beneficiat de vacanţa pe banii noştri, ca răsplată pentru prestaţia deosebită în folosul comunităţii. Mai pot face ceva pentru câmpulungeni până când noul primar şi Consiliu vor fi validaţi şi vor depune jurământul! 

În afară de reprezentanţii Legislativului, Câmpulungul a participat la sărbătoarea din Bulgaria cu Ansamblul Folcloric „Carpaţi” al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, format din 20 de dansatori, şi artistul Radu Ştefan Tatan.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!