15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

PSD şi-a lansat candidaţii din Colegiul Câmpulung Muscel

Miercuri după amiază, în sala Clubului ARO, a avut loc lansarea candidaţilor PSD pentru alegerile locale din 5 iunie, pentru municipiul Câmpulung şi comunele Colegiului Câmpulung. Evenimentul a fost moderat de deputatul Gheorghe Marin, preşedintele PSD Câmpulung, şi senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, iar mobilizarea a fost, ca de obicei, una exemplară, fără cusur. Ceremonia a început la ora stabilită, pe ritmurile imnului partidului, după care a debutat prezentarea candidaţilor la funcţia de primar în comunele din Muscel şi municipiul Câmpulung. Deputatul Gheorghe Marin a nominalizat candidaţii în comunele pe care le are în grijă. Enumerarea a debutat cu o doamnă, Maria Toader, care este profesor, director de şcoală şi aspiră la fotoliul de primar la Bughea de Jos, continuând cu cei care deja deţin funcţia de primar: Ion Marin, la Stoeneşti, Ionel Dulamă, la Rucăr, Dumitru Secăreanu, la Dâmbovicioara şi Marian Toader, care este viceprimar la Lereşti. Au urmat cei care sunt la prima experienţă de acest fel: Ion Mugurel Minciună, la Cetăţeni, Sorin Liviu Morel, la Dragoslavele, Ionel Marius Stoica, la Albeştii de Muscel, şi Dragoş Florin Beldugan, la Bughea de Sus, plus echipele de consilieri care i-au însoţit. 

După primarii de comune, a venit rândul lui Ioan Liviu Ţâroiu, care speră să ajungă primar al municipiului Câmpulung după alegerile din 5 iunie.

Preşedintele partidului, Şerban Valeca, a adus în faţa publicului echipa care vrea să câştige majoritatea în Consiliul Judeţean, poziţie care îi va permite numirea noului preşedinte: Dan Manu, Ion Mânzână, Nicolae Velcea, câmpulungeanca Maria Cotenescu, Nicolae Georgescu, Haralambie Damian, Diana Elena Eftene, Vasile Negoescu, Marian Clipici, Grigore Florin Tecău, Ion Gabriel Bratu, Ion Glişcă şi Tatiana Eftene.

Ca la fiecare eveniment pe care îl ţine PSD în Muscel, nici de această dată, nu a lipsit deputatul Simona Bucura Oprescu, care, la rândul ei, are în colegiu mai multe comune din Muscel. Pentru a fi alături de colegii de partid, pe scenă a fost prezentat primarul de la Mioarele, Ion Damian Poştoacă. Acesta, chiar dacă face parte din colegiul „administrat” de Simona Bucura Oprescu, a ţinut să fie prezent la eveniment.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!