11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

La Rucăr, cioban găsit spânzurat de măgar

Duminică seara, un cioban din Rucăr a fost găsit spânzurat. Bărbatul a ales o metodă mai bizară de a-şi pune capăt zilelor. După ce şi-a pus laţul de gât, funia a legat-o de un măgar, pe care l-a lovit, iar, din smucitura animalului, tânărul şi-a găsit sfârşitul.

    Constantin Anghel, de 37 de ani, era originar din Ialomiţa, dar lucra ca cioban la o stână din Sătic, comuna Rucăr. Se pare că tânărul era implicat într-un scandal între doi rucăreni, proprietari de oi, care s-a lăsat cu plângeri la Poliţie. Bărbatul ar fi fost chemat de mai multe ori la audieri în calitate de martor, iar, de fiecare dată, era ameninţat când de un rucărean, când de celălalt, să aibă grijă ce declară. Pe rând, cei doi proprietari de animale l-au ameninţat, iar tânărul nu a mai rezistat presiunilor şi a ales să-şi curme viaţa. Potrivit celor care l-au găsit fără suflare, ciobanul a legat o funie de măgar, iar la celălalt capăt a făcut un laţ, pe care şi l-a pus în jurul gâtului. În momentul în care animalul a luat-o la fugă, bărbatul şi-a găsit sfârşitul.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!