10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

UNPR şi-a anunţat candidatul la funcţia de primar al Câmpulungului: colonelul Spiridon Oprea

Conducerea judeţeană a UNPR, reprezentată de senatorul Iulian Cristache şi Nichifor Bălan, preşedintele, respectiv secretarul general al organizaţiei, a venit vineri la Câmpulung cu un dublu scop: o şedinţă de lucru cu liderii din teritoriu şi o conferinţă de presă, pentru a-l anunţa pe candidatul la Primăria Câmpulung, colonelul Spiridon Oprea. Restul nominalizărilor rămân în aşteptare, pe motiv de protejare a membrilor „vânaţi” de concurenţă. „Nu dăm nume, concurenţii abia aşteaptă. Numele… când se depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean. Competiţia electorală este mult prea dură în acest an şi a început de mult, prin racolarea oamenilor. Am avut la Mioveni doi consilieri pe care mi i-au luat. Dar am luat şi eu unul de la PSD.”, a argumentat liderul UNPR Argeş de ce nu face publice numele candidaţilor la Primăriile muscelene. Ca să arate, totuşi, că partidul este reprezentat la nivelul localităţilor rurale, unde va avea candidaţi la funcţiile din administraţia publică locală, au fost invitaţi să li se alăture liderilor judeţeni şi celui din municipiu câţiva colegi preşedinţi de organizaţii comunele: Dănuţ Simene, de la Rucăr, Ion Bârloiu, de la Dragoslavele, şi Viorel Stăvaru, de la Bughea de Sus. 

Cel mai important moment al conferinţei l-a constituit anunţarea candidatului la funcţia de primar al Câmpulungului. Colonelul Spiridon Oprea a lăsat prezentarea sa pe altă dată, în schimb, a dorit să lămurească plecarea din partid a lui Ionică Udrea, care contribuise la noua formaţiune rezultată ca efect al fuziunii cu aproximativ 150 de foşti membri PPDD. „A apărut într-un ziar că a plecat din cauza problemelor interne din partid. Eu am aflat despre domnul Ionică Udrea că a plecat luni, la ora 16.00, din presa de pe net. Marţi dimineaţă, am mers la dânsul să-mi dea cheia, întrucât aveam şedinţă aici, şi mi-a spus că a avut motivele dânsului. Despărţirea a fost foarte amiabilă. Tot ce este aici este lăsat de dânsul. Cei dinaintea dânsului au luat inclusiv praful de pe sobă când au plecat. Au spus că le lasă şi că nu se ştie dacă nu se va întoarce cândva. I-am urat succes şi atât. Nu există niciun alt dedesubt în acest caz.”, a explicat colonelul Spiridon Oprea. Dintre foştii PPDD-işti, care s-au unit cu progresiştii, la nivel de municipiu, la precedenta şedinţă de partid au venit chiar toţi, mai spunea preşedintele UNPR Câmpulung. „I-am întrebat care este poziţia lor şi oamenii au rămas.”, a adăugat acesta.

Apoi, liderul progresiştilor din municipiu a lansat o rugăminte presei: să fie fair-play cu toţi candidaţii. „Sunt mulţi care doresc să fie candidaţii anumitor partide. Dar, în mare, sunt cei care au fost viceprimari, primari. Numai ei sunt buni în Câmpulung? Numai patru persoane are acest Câmpulung? De ce vă ocupaţi de noii veniţi şi nu vă ocupaţi de toţi? De liberalii care au casă de la stat, au maşină de la stat, până la 39 de ani n-au făcut nimic… soţia lucrează la stat. Ce liberali sunt aceştia? Ce vă face să credeţi că noii veniţi nu sunt mai buni decât ce am avut până în prezent? Sunt acum în alcătuirea unei echipe, de oameni foarte serioşi, majoritatea tineri – cred că sunt cel mai în vârstă dintre toţi – cu studii superioare, care vor să facă ceva. UNPR Câmpulung va conta foarte mult în aceste alegeri. Că place, că nu place. Consider că suntem mult mai buni decât alţii şi vom face treabă.”, a mai precizat candidatul UNPR la cea mai importantă funcţie la nivelul Câmpulungului.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!