12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Au asfalt la poartă, dar de noroi tot n-au scăpat

În urma primirii mai multor sesizări din partea cetăţenilor iritaţi de modul în care li s-a asfaltat strada, am decis să mergem la faţa locului pentru a aduna probe, care să demonstreze din nou nepăsarea şi neruşinarea autorităţilor municipiului nostru. Recent, strada Locotenent Baloleanu, care, la un moment dat, este bifurcată de Biserica Schei, a fost asfaltată, însă, în loc de mulţumire, oamenii au multe nemulţumiri legate de modul în care s-a lucrat. Aceştia se plâng de faptul că grămezi de pământ au fost lăsate pe marginea drumului, care, atunci când plouă, pleacă la vale, aducându-le la porţi noroaie şi alte mizerii. “Nu au făcut deloc bine ăştia, au lăsat grămezile să vină la noi în poartă.”, a spus un locuitor supărat că, deşi are asfalt, de noroi tot nu a scăpat. Maldărele de pământ nu sunt doar pe marginea asfaltului, sunt şi în locurile, unde, de curând, au apărut guri de canalizare. Astfel, pe lângă împrejmuirea lor mai stă şi câte un morman de pământ. Asfaltarea străzii se vede clar că e făcută doar de gura lumii, căci nimic nu pare a fi în regulă. De exemplu, gurile de canal din mijlocul străzii, lăsate aşa cum erau, odată cu asfaltarea, arată ca nişte gropi adânci, pe care şoferii sunt nevoiţi să le ocolească. Şi trotuarele sunt o problemă pe care oamenii au sesizat-o, fie că sunt extrem de înalte, făcând mersul un adevărat calvar, şi aici ne referim la oamenii în vârstă, care abia se deplasează, sau la femeile care mai au şi vreun cărucior, pe care trebuie să-l împingă. Fie pe anumite porţiuni acestea lipsesc, oprindu-se brusc asfaltarea lor, astfel, oamenii sunt nevoiţi să treacă pe cealaltă parte sau să mergă pe carosabil.

Câţiva metri mai jos pe bifurcaţia dreaptă a căii de acces, pe partea cu Biserica Schei, pe trotuarul terminat, pe mijloc au fost lăsate porţiuni doar cu piatră, alte capcane pentru cetăţeni. Probabil că autorităţile îşi vor găsi scuza că lucrările nu s-au terminat, însă, cel mai probabil, acestea nici nu vor fi finalizate prea curând, dacă stăm să privim majoritatea proiectelor începute şi nefinalizate.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!