11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Muncitorii ADP-ului au dat măturoaiele pe bârfă, pe băncile din parc

Când vine vorba despre curăţenia oraşului, nu putem spune că stăm prea bine, căci pe unde mergi sunt gunoaie aruncate, care fac ca municipiul Câmpulung să aibă  o imagine mizerabilă. Avem parc nou, Grădina Publică, ce-i drept, care mai necesită multe investiţii, însă avem şi gunoaie, care parcă au pus stăpânire pe acesta. Şi nu e de mirare că se întâmplă aşa, căci cei care ar trebui să se ocupe de curăţenia localităţii preferă să stea pe bancă, la câte o şuetă.

Şi au pus măturoiul în “cui”

Muncitorii ADP-ului pare că sunt foarte obosiţi de la atâta curăţenie, pe care spun ei că o fac şi care nu prea se vede. Zilele trecute, vremea a fost mai blândă, aşa că Primăria şi-a trimis muncitorii în oraş pentru a începe, probabil, curăţenia de primăvară. Aşa se explică faptul că în Grădina Publică e mai multă mizerie decât curăţenie, cu toate că aceştia îşi fac apariţia pe acolo. Însă altul este motivul prezenţei lor, acela de a sta la bârfă. Cei doi muncitori păreau foarte prinşi în discuţie şi parcă nimeni şi nimic nu le potolea pofta de vorbit. Ce să îi mai intereseze de scopul ieşirii?! Aceştia şi-au lăsat măturoaiele sprijinite de gardul parcului, tomberoanele “parcate” pe trotuar şi gata, aşa se începe munca, prin a lua pauză. În timp ce aceştia au ales să stea frumos pe o bancă, colega lor îi aştepta cuminte, sprijinită şi ea de gard, cu măturoiul în mână, părând extrem de plictisită. Şi astfel se face curăţenia prin oraş, aşa se explică faptul că nu se vede pe unde trec muncitorii, căci aceştia chiar asta fac, doar trec. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!