10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Un nou episod al serialului “Gunoaiele ne omoară”!

Dacă până de curând am sesizat locuri publice pline de mizerii, cum sunt: parcurile, Piaţa Primăriei şi podurile care fac trecerea peste Râul Târgului şi nu numai, recent, am remarcat mizeriile ce domnesc pe o străduţă din zona Pieţei Centrale. Aceasta arată ca după război. De la pungi, hârtii, peturi, haine şi alte gunoaie, până la garduri ce stau să cadă şi grămezi de lăzi de plastic,  aproape de ferestrele unei clădiri, toate acestea întregesc imaginea dezolantă a oraşului nostru. Imagine, de care nimeni nu se interesează de ani buni.

Gunoaie cât vezi cu ochii

Din capitolul “mizerie în Câmpulung” face parte şi o străduţă, numită Nicolae Rizeanu, care pe cât este de mică, pe atât este de plină de gunoaie. Aceasta nu este într-o zonă la periferie, despre care să poţi spune că nu se poate ocupa nimeni de ea atât de des, ci e chiar pe lângă Piaţa Centrală. Şi, cu toate acestea, arată îngrozitor. Deşi, pe de-o parte şi pe alta, sunt case imense, curăţenia lipseşte cu desăvârşire, şi nu mai vorbim că e chiar în “buricul târgului”. Nici autorităţile şi nici cei care locuiesc în acea zonă se pare că nu se interesează de acest aspect important pentru municipiul nostru. Unde mai pui că imaginea mizerabilă este completată şi de grămada imensă de lăzi aruncate parcă din avion, din spatele unei clădiri în regim de restaurant, extrem de cunoscută, patronată de un om de afaceri la fel de cunoscut în municipiul nostru. Şi, cu toate acestea, mizeria rămâne, afacerile merg, autorităţile rămân la fel de nepăsătoare, şi tragem noi, cetăţenii, care suntem nevoiţi să trecem pe acolo şi să suportăm o imagine care parcă îţi zgârie retina. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!