9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Este oficial, candidatul la fotoliul de primar la Valea Mare Pravăţ, din partea PNL, este actualul vice, Adrian Pavel

Boncoi se pare că nu va renunţa uşor la Primărie, candidând din partea PSD 

Ca urmare a discuţiei cu cei doi lideri liberali Ionel State şi Gheorghe Banzea, promisiunea  pentru candidatura la fotoliul de primar pentru comuna Valea Mare Pravăţ, din partea PNL, o are actualul viceprimar, Adrian Pavel. În cazul că va câştiga fotoliul de primar, înţelegerea este că pentru fotoliul de viceprimar să fie favorit Ion Boncoi, actualul primar, şi el membru PNL. Boncoi a fost de acord, dar Adrian Pavel are motive de reţinere, dat fiindcă actualul primar de la Valea Mare Pravăţ, de foarte multe ori, nu s-a ţinut de cuvânt. Primarul Ion Boncoi a fost invitat la o televiziune locală, unde a vorbit despre acţiunile din comună, care pentru mulţi sunt doar „vorbe”. 

A adus în discuţie, ca având  prioritate, realizarea reţelei de alimentare cu gaze, dar toţi din Consiliul Local ştiu că a fost inamicul numărul unu al dezvoltării reţelei de gaze a comunei, pentru că putea să o facă din 2004, de când e primar. Când s-a vrut să se facă studiu de fezabilitate, a spus că nu-i trebuie gaz. Ion Boncoi, până la urmă, a adus o firmă să facă studiu de fezabilitate, costul lui fiind estimat la patru miliarde de lei vechi. Actualul studiu, care l-a precedat pe cel al lui Boncoi, unde s-a implicat viceprimarul Adrian Pavel, a fost realizat de o altă societate de profil, cu un miliard de lei vechi, fiind depus la ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei). Se pare că primarul Ion Boncoi a fost de acord cu studiul de patru miliarde, dar nu e de acord cu studiul de un miliard, de ce, oare? Cum bugetul Primăriei Valea Mare Pravăţ va fi în jur de 100 miliarde de lei vechi, fondul de rulment este estimat la 38 miliarde, destinaţi pentru reţeaua de gaze, la care trebuie adăugată o diferenţă până la 60 de miliare. 

Un alt neadevăr spus în faţa camerelor de televiziune de către primarul de la Valea Mare Pravăţ a fost cel referitor la faptul că 70% din populaţia comunei e racordată la reţeaua de canalizare, dar, de fapt, nu sunt racordaţi nici 10%. Comuna nu are reţea de canalizare, cum să aibă gospodării racordate? Reţeaua de canalizare e realizată pe doar 40% din teritoriul comunei.

 

Ca principal contracandidat, viceprimarul Adrian Pavel crede că îl va avea chiar pe primarul Ion Boncoi, căruia îi vine foarte greu să renunţe la fotoliu, vehiculându-se o mutare a sa la PSD. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!