10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Capela de la Flămânda, un mare secret

Se pare că cei de la ADP, care au sub tutelă şi Capela de la Cimitirul „Flămânda”, au ajuns la concluzia că acesta are nevoie de reabilitare, însă nu vor să dea detalii, din motive ştiute doar ei. După ce s-a insistat telefonic de mai multe la cei care administrează clădirea şi nu am primit niciun răspuns, nu ne-a rămas decât să intrăm la bănuieli. Mihaela Drăguşanu, administratorul Cimitirului, a afirmat, la apelul telefonic de la redacţie, că nu este în măsură să răspundă la întrebări de genul: „Câţi bani a costat lucrarea?” şi “Dacă s-au mai făcut şi alte îmbunătăţiri în afară de acoperişul clădirii?” Liviu Popescu, directorul ADP-ului şi următoarea persoană contactată telefonic de pe numărul redacţiei, nu a avut bunul simţ să răspundă la repetatele apeluri telefonice, ba chiar a dat şi ocupat, urmând „scuza”, printr-un mesaj, că este ocupat. Şi dacă priveam străzile oraşului, dar mai ales maldărele de zăpadă, am fi putut spune că acesta a minţit. Aşa că i-am dat timp de gândire şi, ieri dimineaţă, l-am contactat din nou şi nu mare ne-a fost surprinderea să vedem că acesta avea telefonul închis. După ce am putut lua legătura cu acesta printr-o altă persoană, am aflat că dumnealui doreşte să fie abordat doar prin cerere scrisă, altfel nu poate vorbi. Şi ne mai întrebăm: unde sunt autorităţile atunci când ai nevoie de ele? În mod sigur, nu sunt acolo unde ar trebui să fie, căci, dacă pentru un simplu subiect de presă, care conţine întrebări de ordinul „Câţi bani s-au investit?” şi altele de acest gen, aceştia nu au fost în stare să răspundă, atunci de ce sunt? 

Cum nu am primit nicio informaţie şi am fost respinşi de atâtea ori, avem dreptul să ne punem întrebări. Poate respingerea aceasta ascunde ceva, iar în Capelă s-or fi băgat bani cât într-o pensiune de toată frumuseţea.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!