11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Banca Volksbank, radiată de la Registrul Comerţului!

Clienţii au fost preluaţi de Banca Transilvania

Din data de 4 ianuarie 2016, Banca Volksbank din Câmpulung, vis-a-vis de Grădina Publică „Merci”, a fost închisă, clienţii acesteia fiind preluaţi de Banca Transilvania, aceasta încheind fuziunea cu Volksbank România. În urma acestui proces, Volksbank a fost radiată de la Registrul Comerţului. 

Unul dintre cele mai importante puncte de negociere a fost restructurarea şi conversia creditelor în franci elveţieni acordate de Volksbank în perioada 2006 – 2009. Banca Transilvania a renegociat cu 34.000 de clienţi care aveau credite în franci elveţieni. Aceştia au beneficiat de reducerea creditelor cu o valoare totală de 1,5 miliarde de lei. În prezent, Banca Transilvania are 2,2 milioane de clienţi, dintre care 10 la sută provin de la Volksbank şi 400 de angajaţi dintre cei 7.300 proveniţi tot de la banca sus menţionată. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!