10.7 C
Campulung Muscel
26/05/2024

După ce au băut de Revelion, Zlătarii lui „Zobar” s-au bătut

În prima zi din 2016, două familii de romi s-au luat la bătaie după ce au petrecut împreună în noaptea de Revelion. Trei dintre scandalagii au ajuns la spital, însă nu au rămas internaţi. Poliţia a demarat o anchetă, iar cinci dintre persoanele implicate în scandal trebuie să dea socoteală în faţa legii, pentru lovire, violare de domiciliu şi distrugere.

Trei persoane au ajuns la spital

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 6.30, în comuna Schitu Goleşti, acasă la familia Dinu, care locuieşte undeva la intrarea în localitate, dinspre Câmpulung, vizavi de „Zobar”, un personaj celebru în comună şi nu numai. Membrii familiei Dinu îi acuză pe cei din cunoscutul clan Boceanu, din Câmpulung, că au venit peste ei cu trei maşini şi i-au luat la bătaie. Auzind tărăboi mare, un vecin a sunat la 112, însă, până la venirea poliţiştilor, scandalul s-a terminat. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că protagoniştii incidentului au petrecut împreună de Revelion, iar apoi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi al consumului de alcool, s-au luat la bătaie. Au ieşit “şifonaţi” din încăierare Mihai Dinu, de 35 de ani, Vasile Dinu, de 40 ani, şi Luxiţa Alexandru, de 32 ani, care au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale, însă nu au fost internaţi. Poliţiştii au stabilit că agresorii au fost Ionel Boceanu, Cătălin Boceanu, Vasile Alexandru şi Bogdan Alexandru, care sunt cercetaţi acum pentru lovire, violare de domiciliu şi distrugere, în urma scandalului fiind avariat şi un autoturism BMW X6 parcat în curtea celor bătuţi. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!