11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Premieră la Balul Bobocilor la „Carol I” Două perechi de gemeni în concurs!

După ce Colegiul Tehnic a deschis “Balul Bobocilor” în municipiu, săptămâna trecută, vineri, a urmat pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor “C.D. Aricescu” Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”. Tema balului, în 2015, a fost “Las Vegas”, o lume a măreţiei şi a luminilor, unde lupta s-a dat între concurenţi pentru obţinerea diamantului. Bobocii au fost susţinuţi de către spectatori, sala a fost arhiplină şi mulţi dintre elevi au stat în picioare ca să-şi susţină favoriţii. Juriul a fost format din Delia Manole, Bogdan Neculăescu, Alicia Nicu, Loredana Şunţă, Gabriela Bugheanu, Ana Maria Călin, Camelia Pârşe, Oana Roiţă, Ioana Popescu, iar prezentatorii balului au fost Alice Lupaşcu şi Horia Bădeanu. Lumea feerică a Las Vegas-ului a fost deschisă de către concurenţi în paşi de dans quick step, unde bobocii au impresionat din prima clipă juriul, tocmai de aceea, în urma notelor, toţi au primit zece pe linie.

Au fost pe scenă şapte echipe care s-au luptat pentru statutul de Miss şi Mister 2015-2016: prima echipă a fost formată din Andreea Ceauşel şi Alexandru Gavrilă, cea de-a doua echipă a fost reprezentată de Teodora Vlad şi Radu Nicoară, perechea 3, compusă din Ana Muşetescu şi Alin Gardin, perechea 4, formată din Alexandra Dragomirescu şi Alex Gardin, perechea 5, compusă din Mădălina Zăbavă şi Albert Gavrilă, perechea 6, reprezentată de Teodora Savu şi Daniel Drăgoiţă, iar ultima pereche, cea de-a şaptea, reprezentată de Izabela Mărgărit şi Dragoş Duruian. 

În cea de-a doua probă, bobocii au avut de arătat ce fel de abilităţi artistice are fiecare. Au fost momente de pantomimă, dans contemporan şi popular, scene de teatru, recitare, interpretare la chitară acustică. Andreea Ceauşel a cântat melodia regretatei Laura Stoica, „Mai frumoasă”, moment ce a sensibilizat întreaga audienţă, fapt pentru care a primit numai note maxime. Primii fraţi gemeni, Alexandru şi Albert Gavrilă, au dansat pe ritmuri populare, împreună cu Ansamblul „Plaiuri Muscelene”. Au urmat Radu Nicoară, cu un moment de pantomimă, plin de amuzament, ce a provocat hohote de râs în toată sala, dansul contemporan al concurentei Mădălina Zăbavă, scena de teatru a Izabelei Mărgărit, Teodora Savu şi Drăgoiţă Daniel au pictat în faţa publicului un portret, care, cu ajutorul culorilor fosforescente, a creat un impact vizual extrem de plăcut când luminile au fost stinse. A doua pantomimă a fost reprezentată de Alin Gardin şi Alex Gardin, au dansat, pe ritmuri de dubstep, Ana Muşetescu şi Teodora Vlad, încă un moment ce a stârnit lacrimi de râs a fost cel de pantomimă al Alexandrei Dragomirescu. Proba a luat sfârşit cu ultima reprezentare a lui Dragoş Duruian, cu o interpretare la chitară acustică.

La proba de dans, de efect au fost hainele concurenţilor, pictate în culori fosforescente. Bobocii au dansat pe ritmuri de reggaeton, mambo, orientale, macarena, până la gangam style. În momentele de pauză, atmosfera a fost întreţinută de elevii talentaţi ai şcolii, printre care s-a remarcat Bianca Udroiu, separat a fost invitat şi Flavian Glonţ, care, după numărul său spectaculos de speed rubik, a lăsat un tablou format din 100 de cuburi. Proba surpriză a pus concurenţii în dificultate, unii au trebuit să umfle cu mâinile la spate un balon, alţii au trebuit să-şi spele reciproc dinţii sau să scrie cu degetele de la picioare Vegas. 

Proba de aptitudini intelectuale i-a pus în dificultate pe boboci

Penultima probă a presupus extragerea unui bileţel, în care fiecare concurent trebuia să răspundă la câte o întrebare de cultură generală. Majoritatea bobocilor au oferit siguri răspunsul, dar au fost şi mici lacune. Un singur concurent nu a ştiut să răspundă la întrebarea: „În ce an a avut loc revoluţia pentru înlăturarea comunismului în România?”, fapt pentru care a fost depunctat de fiecare membru al juriului cu 2 puncte.

În ultima probă, cea de eleganţă, concurenţii au fost puşi să defileze cu ultimele ţinute ce au lăsat o ultimă impresie înainte de deliberare. Înainte de a se afla Miss şi Mister, pentru public a fost prezent mult aşteptatul Mike Diamondz, care a susţinut un concert incendiar. După performance-ul acestuia, a urmat momentul cel mai aşteptat al serii, aflarea câştigătorilor, aşadar, locul 3 a fost câştigat de  Andreea Ceauşel şi Dragoş Duruian, locul 2 a fost obţinut de Mădălina Zăbavă şi Albert Gavrilă, Miss Popularitate, Teodora Savu, iar Mister Popularitate a desemnat Alexandru Gavrilă. Cei care au câştigat mult râvnitul diamant sunt: Miss 2015-2016, Alexandra Dragomirescu şi Mister, Radu Nicoară. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!