1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

O tânără reclamă că a fost violată după ce a fost prinsă în capcana pe internet!

Zilele trecute, un caz din Câmpulung a fost mediatizat de toată presa naţională. O fată de 20 de ani a căzut în mrejele unui bărbat pe o reţea de socializare şi a fost violată pe bancheta din spate a maşinii acestuia. Tot mai multe tinere din ziua de astăzi preferă să-şi întâlnească jumătatea pe Facebook. Raluca G., cu vârsta de 20 ani, din satul Coceneşti, comuna Mioarele, a crezut că bărbatul pe care l-a cunoscut în mediul virtual îi va aduce fericirea, negândindu-se ce îi poate aduce soarta la prima întâlnire cu el. După mai multe convorbiri, tânăra şi-a luat inima în dinţi şi a dorit să se întâlnească şi să se cunoască şi în realitate.
    După ce s-au plimbat câteva minute cu maşina bărbatului, care, probabil, a dorit să o impresioneze pe fată, întâlnirea amoroasă, ce părea să decurgă frumos, s-a transformat într-un coşmar, pe care Raluca nu are să-l mai uite vreodată.
    După ce spiritele s-au încins şi ambii amorezi au început să se alinte cu sărutări fierbinţi, bărbatul nu a putut să-şi stăpânească fanteziile grosolane şi i-a cerut fetei să treacă la următorul pas. Aceasta l-a refuzat de mai multe ori, iar împotriva voinţei, s-a consumat actul sexual, fără consimţământ din partea tinerei, după cum aceasta a declarat.
   

Conştientă de ceea ce a păţit, la câteva ore după ce violul s-a consumat, aceasta s-a dus să reclame la Poliţia Câmpulung, specificând, pe lângă cele enumerate mai sus, că bărbatul i-ar fi dat să fumeze substanţe stupefiante şi nu mai ştie ce i s-a întâmplat cu lux de amănunte. Poliţia a deschis o anchetă, prin care să elucideze vorbele fetei şi să stabilească dacă a fost violată sau partida de amor s-a consumat de bună voie şi nesilită de nimeni.
    Pentru a se concretiza un verdict final, Raluca G. a mers la Spitalul Municipal şi a fost supusă unui control medico-legal amănunţit.
    Costin N., din comuna Bughea de Sus, este însurat şi are şi un copil. Cu toate că avea tot ce îşi dorea acasă, a preferat să se aventureze spre o altă femeie. Acesta a susţinut că fata nu s-a opus avansurilor şi că raportul sexual s-a consumat de comun acord.
    Poliţia nu a putut da de urma acestuia pentru a fi audiat. Se zvoneşte că insul, şofer fiind pe tir, ar fi plecat în cursă în Anglia. Cazul fetei a fost prilej de bârfă pentru săteni, care au început să o blameze, spunând că se trage dintr-o familie nu tocmai exemplară.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!