18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Bărbatul dispărut de la Dâmbovicioara, găsit la o stână din Braşov

Marian Niţu, în vârstă de 32 de ani, din Dâmbovicioara, a pus pe jar familia şi poliţia după ce pe 12 august 2020 a plecat de-acasă într-o direcţia necunoscută şi nu s-a mai întors. Membrii familiei au aşteptat cinci zile un semn de la el după care au semnalat dispariţia la Secţia de Poliţie Rurală Rucăr. Pe 1 septembrie, oamenii legii au dat de urma bărbatului la o stână din judeţul Braşov. 

Marian Niţu fusese văzut ultima dată pe 14 august, în jurul orei 18.30, în gara din Braşov, unde a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere. „Bună ziua. Sunt fratele lui Niţu Marian, cel dat dispărut în data de 17 august. Nu avem nicio veste despre el nici până în prezent. De la poliţia TF Braşov avem o informaţie şi o imagine din data de 14 august ora 18:30 de pe o cameră de supraveghere din gara Braşov. Aici a fost văzut ultima dată şi amendat de poliţie. Nu are telefonul la el şi niciun act de identitate, este foarte posibil să nu ştie unde se află şi cum să se întoarcă acasă. Vă rugăm ajutaţi-ne!”, a fost mesajul transmis de fratele bărbatului dispărut pe reţelele de socializare. Pe 1 septembrie, poliţiştii din Rucăr au clarificat situaţia plecării voluntare a lui Marian Niţu, acesta fiind găsit la o stână din judeţul Braşov, situată într-o zonă greu accesibilă. „Poliţiştii au fost sesizaţi de către aparţinători, în ziua de 17 august 2020, cu privire la faptul că în ziua de 12 august 2020, bărbatul ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Dâmbovicioara. În urma mediatizării evenimentului, prezenţa acestuia a fost semnalată pe raza localităţii Ticuş, din judeţul Braşov, unde cel în cauză ar lucra la o stână dintr-o zonă greu accesibilă. Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu a fost victima vreunei infracţiuni. Mulţumim persoanelor implicate în căutări, reprezentaţilor mass-media şi cetăţenilor pentru sprijinul oferit.”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş. A.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!