11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

ADP-ul a curăţat Kretzulescu după ce a ajuns o şerpărie

Ciulinii şi salcâmii au fost puşi la pământ, într-un final

Vă spuneam, la jumătatea lunii iunie, despre faptul că Parcul Kretzulescu a ajuns o şerpărie. Jnepenişul şi ciulinii ajunseseră să măsoare peste doi metri şi nu se mai putea intra în parcul care, odinioară, era unul dintre cele mai frumoase din zonă. Conducerea municipiului nu s-a ocupat de el, fapt care a avut urmări vizibile. Abia săptămâna trecută, urzicile gigante au fost puse la pământ, la fel şi salcâmii care crescuseră atât de mari, încât nu se mai putea trece cu piciorul pe aleile betonate. Gazonul care devenise o iarbă înaltă de o jumătate de metru a fost cosit, iar angajaţii ADP-ului  încărcat resturile în tractorul şantierului. Explicaţia autorităţilor pentru această întârziere a fost una halucinantă. Nu au put să cureţe parcul, întrucât sunt în litigiu cu firma constructoare.

Bogdan David, consilierul care a preluat atribuţiile viceprimarului şi care răspunde de ADP, ne-a declarat că nu au putut să intervină din cauza problemelor cu Grup Corint. „Nu putem să intervenim pentru că firma constructoare mai are încă materiale pe patinoar şi încă nu s-au făcut procesele verbale de predare primire. O să spună că am intrat în parc şi cine ştie ce le-am luat de pe acolo. Din acest motiv nu putem să tăiem nici iarba. Dacă nu se vor semna procesele verbale în curând, vom intra şi o să curăţăm parcul, pentru că este o problemă care ne deranjează şi pe noi.”, ne-a declarat Bogdan David cu ceva timp în urmă. Astfel, în ultimul ceas, şi-a dat seama că parcul ajunsese o şerpărie şi a trimis oamenii ADP-ului să-l cureţe, ceea ce trebuia făcut de mult timp.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!