0.8 C
Campulung Muscel
19/04/2024

Trupa Hara va concerta la Castrul Jidova

Festivalul „Sigiliul Romei în Argeş” se anunţă a fi unul inedit, cu momente speciale, de la cascadorii cu cai, scene de luptă crâncenă, războinici prăbuşiţi în flăcări, până la explozii şi fum, acrobaţii, ritualuri specifice şi dansuri păgâne. Spectacolul va fi întregit de concertul Trupei Hara. Ea va cânta, duminică, în a doua zi a evenimentului, în incinta Castrului Roman de la Jidova. 
„Am pregătit un show dinamic şi foarte interactiv, la care publicul o să participe în aceeaşi măsură cu trupa. Evident, va fi un spectacol 100% live, aşa cum ne ştiu oamenii. Este o locaţie şi un eveniment altfel, iar nouă ne plac foarte mult aceste lucruri, ne simţim aşa… precum peştele în apă. Întreaga echipă abia aşteaptă să ajungă la Câmpulung, mai ales că eu o să am o intrare cu totul şi cu totul specială, însă nu pot spune mai multe… O să fie o surpriză. Îi aşteptăm pe toţi argeşenii şi nu numai la acest eveniment, pentru că – indiferent cine o să învingă – „Tot aia e!” – le-a declarat oragnizatorilor Flavius Buzilă, solistul trupei Hara.
 

Sâmbătă şi duminică, Jidova prinde viaţă

Timp de două zile, castrul roman aflat la ieşirea din Câmpulung spre Piteşti va deveni scena unui proiect de amploare, menit să readucă la viaţa episoade de luptă din istoria cohortei romane ce a apărat aici graniţa marelui imperiu, vreme de cinci decenii, convieţuind cu dacii şi înfruntând invaziile barbarilor. Zeci de cascadori şi actori vor întruchipa personaje din viaţa castrului, vor pune în scenă episoade marcante, lupte, cavalcade, acrobaţii, ritualuri, dansuri păgâne. Efectele speciale nu vor lipsi. Scenele de luptă reunesc armatele romanilor, dacilor şi barbarilor. Vor fi confruntări între gladiatori, cai antrenaţi special pentru spectacol, arcaşi şi tinere războinice. La realizarea evenimentului spectacol sunt angrenaţi cascadori celebri din România, actori ai teatrului argeşean, vedete, acrobaţi şi dansatori profesionişti.  Astfel, Jidova prinde viaţă între 20 – 21 iunie, cu un eveniment organizat de Consiliul Judeţean Argeş, sub titulatura „Sigiliul Romei în Argeş”. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!