13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Patronul Marius Stan, acuzat că a acţionat abuziv cu angajatele fostei soţii

Scandalul izbucnit în incinta Complexului Comercial BIG pare că nu este nici pe departe aproape de final. Relatam în urmă cu două săptămâni că proprietarul complexului a pus lacătul pe uşa croitoriilor fostei soţii. Se pare că situaţia este mult mai complicată în realitate. Marius Stan nu este singurul proprietar al imobilului, care a fost cumpărat în anul 2004, de către societatea BIEM COM SRL. Această firmă are doi asociaţi, Marius Stan şi Mihaela Stan, astfel, croitoria fostei sale soţii ar fi avut dreptul de funcţionare, mai ales că există şi un contract de închiriere a spaţiului. 
 

Jumătate din BIG aparţine fostei soţii

Angajatele croitoriei care funcţionează la ultimul etaj din Complexul Comercial BIG nu au mai fost lăsate să îşi desfăşoare activitatea şi a fost nevoie de intervenţia unei firme de pază şi protecţie pentru ca cele aproximativ 30 de femei să fie îndepărtate. La intrare a fost postat şi un afiş, prin care acestea erau înştiinţate că nu mai au acces în atelier, iar, dacă o fac, se consideră că au încălcat legea. Mihaela Stan, fosta soţie a omului de afaceri, a ajuns la redacţia noastră pentru a clarifica câteva aspecte. Aceasta a putut să facă dovada că firma care deţine imobilul, BIEM COM SRL, are doi asociaţi şi, prin urmare, ea deţine jumătate din BIG, iar fostul soţ a acţionat abuziv. „El nu este singurul proprietar. BIG-ul are mai mulţi proprietari. O parte este proprietatea BIEM COM şi nu a unei persoane fizice. Parterul aparţine altcuiva. Demisolul şi celelalte etaje aparţin SC BIEM COM SRL. Această firmă, conform unui certificat constatator, scos destul de recent, are doi asociaţi, care deţin în cote egale această firmă.”, ne-a declarat Mihaela Ceauşu, fostă Stan. Conform unui certificat constatator din data de 19 mai, firma BIEM COM SRL are doi asociaţi, Mihaela şi Marius Stan, care deţin fiecare 50% din societate. La 1 iunie 2004, Holcim a vândut către BIEM COM SRL cea mai mare parte a imobilului „C1 Bloc Ştrand”, cum a fost denumit în acte, iar Marius Stan a fost reprezentantul din partea firmei care a încheiat afacerea. „Actul de vânzare-cumpărare s-a încheiat în data de 1 iunie 2004, iar eu, pe 21 iunie, am născut. Nu aveam voie de la medic să mă prezint. Din această cauză a fost el însărcinat pe baza Adunării Generale să cumpere.”, ne-a declarat Mihaela Ceauşu. Conform contractului de vânzare-cumpărare, Marius Stan a cumpărat, în numele şi pentru această societate, din construcţie, demisol, parter, casa scărilor, etajele 1, 2, 3 şi mansardă. Fosta soţie a ţinut să lămurească faptul că Marius Stan nu este singurul proprietar al imobilului, iar, pentru că a acţionat abuziv, va suporta rigorile legii. Conform acesteia, există un contract de închiriere, care, în momentul în care omul de afaceri a pus lacătul pe uşa croitoriei, era perfect valabil. După spusele femeii, doar justiţia poate să facă lumină în toată această situaţie complicată, de aceea problemele descrise vor fi tranşate în instanţă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!