-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Mircea Diaconu a fost aşteptat la Câmpulung doar de ziarişti

Aşa cum a promis anul trecut, europarlamentarul Mircea Diaconu a pornit în turul României ca să se întâlnească cu susţinătorii şi simpatizanţii săi. S-a dovedit o călătorie plină de peripeţii şi întâmplări mai puţin plăcute. ARO-ul 10, devenit deja celebru, l-a lăsat baltă atunci când îi era lumea mai dragă. Nici nu şi-a început bine călătoria prin ţară, că l-a şi lăsat de două ori. Cu toate acestea, a „încălecat” pe un Duster alb şi a pornit din loc la întâlnirea cu simpatizanţii. „Prima dată, am avut probleme cu el, pentru că mi-a curs uleiul din grup. A doua oară mi-a fiert motorul. Acesta este un semn că trebuie să schimb motorul. O să pun unul mai puternic şi mai performant, dar nu renunţ la această maşină. Este al treilea ARO pe care îl am.”, ne-a povestit Mircea Diaconu. 
Dacă prin oraşele mari ale României a fost primit de oameni cu entuziasm, pozându-se cu ei şi acordând autografe, în judeţul nostru a avut parte de surprize neplăcute. La Curtea de Argeş nu l-a primit nimeni, vizita fiind un adevărat fiasco, iar la întâlnirea cu câmpulungenii a fost aşteptat doar de reprezentanţii presei locale. S-au alăturat acestora Sergiu Cicu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor „Clubul ARO”, şi consilierul judeţean Leonard Soare. O singură simpatizantă a fost prezentă la întâlnirea cu fostul ministru al Culturii. Pentru că acţiunea sa purta titulatura de „La o cafea un an după”, Mircea Diaconu a ales Cofetăria „Iepuraşu” pentru a-şi povesti activitatea de la Bruxelles, la o cafea.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!