15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Proiectele comunei Godeni, aproape de finalizare

Primăria Godeni, încă din anul 2012, a încercat să atragă fonduri europene pentru implementarea proiectului de canalizare, iar, într-un final, în anul 2013 a prins un proiect integrat pe Măsura 3.2.2, care cuprindea mai multe obiective, printre care şi sistemul de canalizare. „În ceea ce priveşte proiectul de canalizare, este aproape finalizat, săpăturile s-au făcut, conductele au fost băgate, mai avem puţin de lucrat la staţia de epurare, dar, cât de curând, o să încheiem toate lucrările şi vom putea să îi dăm drumul, pentru că deja este cam târziu.”, ne-a declarat primarul comunei, Ion Pădureanu. În ceea ce priveşte asfaltările, în comuna Godeni nu au mai fost reabilitate drumurile, iar pentru ulicioarele pe care încă nu s-a turnat covor asfaltic, a fost cumpărată piatră de la balastiera de la Aninoasa şi a fost turnată pe unde era nevoie. 
    Un proiect care este aproape de finalizare este Grădiniţa cu program normal din comuna Godeni. Primarul Ion Pădureanu ne-a spus că era nevoie de ea acolo, deoarece elevii şcolii din Godeni au fost mutaţi la şcoala din Coteşti, iar pentru copii mai mici de 6 ani era greu să se ducă până în satul vecin. Clădirea grădiniţei a fost renovată în totalitate, aceasta având 2 săli de grupă, 2 grupuri sanitare, o bucătărie şi un spaţiu de joacă pentru cei mici. „Totul este gata, am pus geamurile, gresia, faianţa, parchetul, o parte din mobilier a fost adus, nu mai avem decât să-l  montăm, în rest,  totul este făcut.”, ne-a declarat primarul Ion Pădureanu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!