13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Filmul schimbării prefectului

Joia trecută, pe 16 martie, s-a anunţat schimbarea prefectului judeţului Argeş, Cristian Soare, cu subprefectul Emilian Dragnea. După ce s-au verificat hotărârile de Guvern din acea zi, s-a ajuns la concluzia că în Argeş nu s-a făcut nicio schimbare şi au început să apară tot felul se scenarii. În concluzie, Emilian Dragnea este tot subprefect, cel puţin până la o nouă şedinţă de Guvern.

La Piteşti, informaţia că pe lista de schimbări se află şi prefectul Argeşului, a sosit când subprefectul era în sala de şedinţe a Consiliului Local Piteşti pentru a participa la dezbaterea proiectului de buget. La ora 15.30, a apărut informaţia potrivit căreia Dragnea a fost avansat prefect, iar, la ora 16.00, decizia va fi publicată în Monitorul Oficial. Cunoscuţii din sală l-au felicitat, primarul Piteştiului, Cornel Ionică, a făcut-o chiar la microfon. Emilian Dragnea a luat cuvântul: „Se întâmplă… Am intrat subprefect în sală  şi ies prefect. O să vă fiu mereu alături în proiectele pe care le aveţi.” Tot Internetul a început să vuiască că Argeşul are un nou prefect, dar… la loc comanda. Din comunicatul Guvernului a reieşit că schimbarea prefectului în Argeş se lasă aşteptată. Se lansase în mediul on-line şi numele celui care va fi subprefect, Gabriel Stoian, membru ALDE, director adjunct la Casa de Pensii Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!