2 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Ţiganii s-au bătut între ei în Vişoi

Scandalurile între găştile de cartier nu s-au sfârşit. Ţiganii fac legea prin cartiere şi nimeni nu le face nimic. S-a ajuns în situaţia în care îţi este frică să ieşi din casă după lăsarea întunericului din cauza acestor specimene care cu greu se pot numi oameni. Sunt nişte lichele ale societăţii, personaje de cea mai joasă speţă care se cred mai presus decât ceilalţi localnici. Scandalurile sunt prezente tot timpul în Vişoi şi Grui, iar, în lipsa oamenilor în uniformă şi a camerelor de supraveghere, borfaşii se simt în lumea lor.
La sfârşitul săptămânii trecute, a fost nevoie de două echipaje ale Poliţiei Locale pentru a-i potoli pe membrii a două grupări de huligani din cartierul Vişoi. Se pare că patru inşi, cunoscuţi prin urbe pentru scandalurile pe care le provoacă, s-au luat la ceartă şi, după ce au fost aruncate vorbe grele, s-a ajuns la o bătaie generală. Întâmplarea a avut loc în dreptul Poştei din cartier, iar scandalul s-a iscat în jurul orei 23.15, localnicii fiind deranjaţi de urletele şi ţipetele tinerilor. Un echipaj al localilor a intervenit pentru aplanarea conflictului. Oamenii legii nu au putut să le facă faţă scandalagiilor şi au fost nevoiţi să ceară ajutorul celorlalţi colegi care patrulau în cealaltă parte a oraşului. Astfel, două echipaje ale Poliţiei Locale abia au reuşit să îi liniştească. Paul Udroiu, Florin Cristescu, Ionuţ Guţă şi Florian Ştirbu au fost cei patru protagonişti ai altercaţiei care au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipale pentru cercetări şi identificare. Doi dintre ei s-au ales cu sancţiuni contravenţionale pentru deranjarea liniştii publice, iar alţi doi, care au ieşit destul de şifonaţi din lupta cu pumni şi cu picioare, au mers la Spitalul Municipal, de unde spuneau că vor să scoată certificat medico-legal.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!