13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Familia bătrânului de 88 de ani dezminte faptul că îi plăteşte chirie

V-am prezentat în ediţia trecută povestea de viaţă impresionantă a lui Nicolae Cârstea, bărbatul în vârstă de 88 de ani, din Câmpulung, care a pierdut totul în anii ’70, în urma Legii 18. Comuniştii i-au confiscat casa, maşina şi l-au lăsat cu datorie în bancă, pe care a trebuit să o plătească în 25 de ani. Acesta ne-a declarat că a ajuns să plătească chirie copiilor ca să aibă un acoperiş deasupra capului. Familia acestuia a dezminţit cele spuse de bătrân, relatându-ne că situaţia nu este deloc aşa cum a prezentat-o octogenarul.

Are bani destui, iar de chirie nici nu s-a pus vorba
Familia lui Nicolae Cârstea a ţinut să dezmintă cele spuse de bătrânul de 88 de ani. De la aceştia am aflat că bătrânului nu i s-a cerut niciun ban ca să stea în acea cămăruţă, ba mai mult, nici facturile nu şi le achită singur, tot copiii le plătesc. Nu că ar consuma mult, dar, chiar şi aşa, plăţile sunt efectuate de fiul acestuia. Se pare că Nicolae Cârstea a avut, de-a lungul timpului, mai multe probleme cu copiii şi din acest motiv, acum, a considerat că familia îl marginalizează, ducându-se cu gândul că vor să îl dea afară din casă. A simţit o răceală din partea copiilor şi a considerat că vor să se descotorosească de el. Familia a negat vehement cele spuse de bătrân şi ne-a asigurat că nu se pune problema să se întâmple una ca asta. Tot familia ne-a confirmat că viaţa bătrânului a fost una zbuciumată, iar lupta sa cu regimul comunist a fost reală. Trăirile sale l-au făcut să ajungă în această ipostază, iar greutăţile l-au înrăit. Am încercat să luăm mai multe opinii şi am vorbit cu câţiva vecini ai acestuia. Fără a-şi da numele, aceştia ne-au relatat că familia se comportă cu bărbatul ajuns la 88 de ani aşa cum trebuie, părerea lor despre copiii bătrânului fiind total diferită decât cele povestite de el. De la vecini am aflat că bărbatul a fost un om ager la minte şi viclean atunci când a fost vorba despre vreo afacere. Tot aceştia ne-au informat că vârsta îşi spune cuvântul şi acum bătrânul se vede marginalizat în urma acţiunilor sale din trecut.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!