31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

„Ciobănaşu’” va livra „Masa sănătoasă” preşcolarilor şi şcolarilor din Berevoeşti

Încă o localitate musceleană şi-a asigurat furnizorul meniului de prânz pentru copiii care frecventează unităţile de învăţământ de pe cuprinsul său. Primăria Berevoeşti a realizat, la sfârşitul lunii mai, contractarea serviciilor celor mai renumit restaurant câmpulungean, „Ciobănaşu’”, patronat de societatea Complex Panoramic SRL, care va livra masa caldă elevilor de la grădiniţele şi Şcoala Gimnazială „Mihai Tican Rumano”. Părţile contractului au convenit asupra unui meniu compus din supă sau ciorbă la felul II şi un preparat principal şi salată de sezon la felul II, plus un fruct.

Alte primării din Muscel s-au înţeles cu firmele de catering să furnizeze sandvişuri în locul meniului cu trei feluri de mâncare, întrucât Programul Naţional „Masă Sănătoasă” permite şi această variantă. Însă cum însăşi denumirea programului o spune, masă sănătoasă este cea care conţine şi o ciorbă.

Serviciile de catering care vor fi asigurate de reputatul restaurant câmpulungean, decontate prin programul naţional precizat, au fost achiziţionate la preţul de 618.072,94 lei, aferent celor 42.488 de porţii contractate.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!