37.4 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Cel mai bun elev câmpulungean care a susținut Evaluarea Națională este pe locul 85 în județ

Ministerul Educației a publicat astăzi, 9 iulie 2024, notele finale după contestații la Evaluarea Națională 2024. Conform acestora, în județul Argeș patru elevi au obținut media 10, cu unul mai mult față de situația de dinainte de depunerea și soluționarea contestațiilor. Trei dintre cei patru merituoși au absolvit clasa a VIII-a la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” din Pitești, al patrulea fiind de la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” Pitești. Următoarele cinci medii mari, cele de 9.97, au fost obținute de elevi din Curtea de Argeș și Pitești.

Muscelul nu are reprezentare de top în privința rezultatelor finale la Evaluarea Națională 2024, deși pe locul 15 pe județ se află un absolvent al Școlii Gimnaziale nr. 1 Pietroșani, cu media 9.92. De-abia pe locul 51 se regăsește un alt elev din Muscel, de la Liceul Tehnologic ”Victor Slăvescu” Rucăr, iar primul absolvent de unitate de învățământ din Câmpulung provine de la Școala Gimnazială ”Oprea Iorgulescu” și a obținut media 9.75, fiind al 85-lea pe județ.

Pentru cei care au trecut cu brio peste Evaluarea Națională urmează înscrierea la liceu, între 11 și 22 iulie părinții acestora completând opțiunile în fișele de înscriere.

C.I.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!