31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Muscelul Câmpulung, remiză cu FC Argeş în primul amical al verii

Muscelul Câmpulung a terminat la egalitate prima partidă de verificare dinaintea startului noului sezon competiţional. A fost 1-1 cu FC Argeş, sâmbătă, 29 iunie, pe terenul de la Albota, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Antrenorii celor două echipe, Nicolae Dică şi Costin Lazăr, au vrut să-i vadă la lucru pe toţi jucătorii cu care au început perioada de pregătire, astfel că au împărţit loturile în două echipe, câte una pentru fiecare repriză.  

FC Argeş a început în forţă această partidă şi ar fi putut să deschidă scorul încă din minutul 4 , prin Vlad Morar, însă atacantul alb-violeţilor, rămas singur cu portarul Voicu, a şutat pe lângă poartă! Această ocazie a prevestit parcă deschiderea scorului de către elevii lui Nicolae Dică, în minutul 12, din penalty, acordat de centralul întâlnirii în urma unui fault în careu asupra lui Dima. Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu siguranţă de Vlad Morar. După primirea golului, fotbaliştii musceleni s-au mobilizat şi au luat cu asalt poartea argeşeană, forţând egalarea. Cea mai mare ocazie de a marca a avut-o italianul Elvis Ciaccio care l-a pus la încercare pe portarul Oncescu cu un şut din interiorul careului mare. Cu un sfert de oră înainte de finalul primei reprize, FC Argeş are o nouă oportunitate de a marca, însă balonul şutat de Zaharia, de la circa 20 de metri, a întâlnit bara laterală. Muscelul îşi revine după acest duş rece şi reuşeşte egalarea în minutul 40, prin Luca Stancu, care l-a învins pe portarul Oncescu cu un şut bine plasat din interiorul careului de 16 metri. După pauză, ambii antrenori au schimbat formulele de joc, însă nici o echipă nu a mai punctat, deşi oportunităţi de a marca au avut ambele echipe. De la FC Argeş au trecut pe lângă gol Marco Dică (şut peste poartă, singur cu portarul Bălănică), Patrick Dulcea şi Yanis Pîrvu (amândoi l-au luat la ţintă pe Bălănică, în situaţii de unu la unu), iar Muscelul putea da lovitura pe final de meci, prin Longher, care a nimerit bara laterală! Următorul meci de verificare al echipei Muscelul Câmpulung  este programat marți, 2 iulie 2024, de la ora 11.00, în compania formației din Liga 2, FK Csíkszereda, la Brașov, pe stadionul Tineretului.

FC Argeș, I repriză: Oncescu – Borța, Tudose (cpt), Ghiocel, Rădescu – Dinoci, Petrescu, Zaharia, Dima – Mitoi, Morar. Pe parcurs a mai intrat Ailenei.

FC Argeș, a II-a repriză: Straton – Tofan, Pătrășcoiu, Orozco, Briceag – Dică, Doukoure, Șerban, Dulcea – Pîrvu, Buhăcianu.  Rezerve: Ciuciulete, Stoica, Oprescu. Antrenor: Nicolae Dică.

FC Muscelul Câmpulung, I repriză: Voicu – Stelea, Gîsă, Sanda, Cacior – Jenaru, Ntamack, Ciaccio, Ghiță – Stancu,  Fourrier.

FC Muscelul Câmpulung, a II-a repriză: Bălănică – Bădulescu, Popovici, Coman, Simon – Ion, Alima, Longher, Dumitrescu – Brumă, Ciurea.  Rezerve: Niță, Ene. Antrenor: Costin Lazăr.

Sursa foto: https://argesfc.ro/

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!