20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Astăzi, pe şantierul Parcului „Prichindelul” se monta sistemul de irigaţii

Astăzi, 19 iunie 2024, lucrările avansau şi la Parcul „Prichindelul”, parte din acelaşi proiect care cuprinde cinci parcuri şi este gestionat de firmele patronate de familia Răuţoiu.

Echipa lui Răuţoiu săpa şanţuri pentru furtunurile sistemului de irigaţii, în timp ce o altă echipă se ocupa de instalarea sistemului de irigaţii. Unul dintre muncitorii care se ocupa de sistem a specificat faptul că până sâmbătă, 22 iunie 2024, garantează că sistemul va fi montat şi perfect funcţional, urmând ca în viitorul apropiat să fie montat gazonul decorativ. În paralel, alţi muncitori lucrau la terenul de sport deja existent.

Pe 15 iulie 2022, contractul pentru cele cinci parcuri a fost adjudecat de Asocierea formată din Group Concif SRL, din Bădeni-Stoeneşti, Conteh Barengott SRL, din Târgovişte, Comsid Tehnosteel SRL, din Simeria-Hunedoara, Tera Design Studio SRL, din Chiajna-Ilfov, Loftrek SRL, din Baia Mare, Oltenia Gardel SRL, din Craiova, Real Construct Development SRL, din Bucureşti, în calitate de asociaţi, Bubu Cons SRL, din Târgovişte, subcontractant. Concurenţa firmelor familiei Răuţoiu a fost o asociere de şapte SRL-uri condusă de Florimar Construct Total SRL, din Piteşti, iar contractul a fost câştigat cu 14.248.083 lei, la o diferenţă de 3.787.465,55 lei faţă de valoarea cu care a fost scos la licitaţie.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!