20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Muscelul Câmpulung, la un pas de Liga a II-a!

Muscelul Câmpulung are prima opţiune la promovarea în Liga a II-a după ce sâmbătă, 1 iunie, pe „Municipal”, a învins cu 2-1 pe SCM Râmnicu Vâlcea în meciul tur al finalei barajului în urma căreia se va stabili echipa care va „urca” în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării. Nu a fost un joc plăcut ochiului, din contră, tacticizat de ambele părţi, însă a fost spectacol în tribune, aproape pline şi de această dată, unde am remarcat-o şi pe primăriţa Elena Lasconi, care, la fel ca în semifinala cu Vediţa Coloneşti, a preferat să stea alături de membrii galeriei! A fost acolo şi „vicele” Alin Vlădău, iar prezenţa lor a fost, poate, de bun augur pentru echipa pregătită de Costin Lazăr. A fost la meci şi o galerie destul de numeroasă a vâlcenilor, care şi-a încurajat sportiv şi frumos echipa favorită! Jos pălăria pentru comportamentul lor!

  • Gol fabulos Elvis Ciaccio

În prima repriză, nimic notabil în istoria acestui meci. S-a jucat prudent, de ambele părţi, şi nu a fost nici o ocazie de gol. De remarcat o posesie mai bună a gazdelor. În repriza a doua a fost cu totul altceva. Muscelul începe în forţă şi în minutul 48  Simon Petre, atacantul de”buzunar” al campioanei din seria a V-a, Liga a III-a, deschide scorul din lovitură liberă de la circa 20 metri. Mingea trimisă de el a lovit zidul defensivei adverse și a poposit în poarta vâlcenilor, pe lângă portarul Gherguş, păcălit de propria apărare! Bucuria în tabăra gazdelor nu a durat decât câteva minute, asta pentru că SCM Râmnicu Vâlcea a egalat după un corner excelet executat, de care a profitat Bogdan Lăzărescu, care a marcat cu capul din interiorul careului mic. Meciul l-a decis, ca și cel din returul semifinalei de baraj cu Vedița Colonești, italianul Elvis Ciaccio. Acesta a prins un șut formidabil de la aproximativ 25 de metri de poarta adversă, direct în vinclu. S-a încheiat 2-1 pentru Muscelul şi atmosfera în tribuine a luat „foc”. Echipa care va promova se va stabili miercuri, 5 iunie, în returul din „Zăvoi”.

  • Primăriţa Lasconi, tricou de la Duckadam

Fostul mare portar al Stelei, Helmut Duckadam, a fost prezent la această primă manșă a barajului dintre Muscelul Câmpulung și SCM Râmnicu Vâlcea. Duckadam a fost invitat la meci de promotorul Adrian Troscenco, cel care a organizat în ultimii ani mai multe meciuri demonstrative de fotbal în sală sau în aer liber, partide care au reunit mari foști fotbaliști ai României.  Eroul de la Sevilla a adus cu sine produse sportive marca Helmut Duckadam 1986 (mingi de fotbal, mănuși, tricouri etc), pe care doritorii le-au putut cumpăra chiar de la stadion. Printre cumpărători s-a numărat şi primăriţa Elena Lasconi, care a achizionat o replică a tricoului pe care celebrul fotbalist l-a purtat în finala de la Sevilla!

Pentru acest meci antrnorul Costin Lazăr s-a bazat pe următorii jucători:

AFC Câmpulung Muscel: Marian Voicu – Andrei Stelea,Vlad Gîsă, Robert Stănici, Alexandru Serafim, Robert Dumitrescu, Petre Simon, Ionuţ Jenaru, Ștefan Ghiță (cpt.), Luca Stancu, Elvis Ciaccio.

Rezerve: Dănuţ Mihăescu – Demian Popovici, Radu Cacior, Marian Ion, Ștefan Coman, Jose Ntamack, Răzvan Lungu, Alecsandru Longher şi Eric Alima

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!