18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Principalii trei contracandidaţi, afişaţi pe uşile Mall-ului din Vişoi

La cererea unuia dintre candidaţii pentru funcţia de primar al Câmpulungului, locurile de afişaj au fost umplute de panourile electorale noi, care arată de-a dreptul groaznic. La prima vedere, sunt doar niște bucăţi de placaj transformate în suporturi de afişe electoral, de care nimeni nu are nevoie. Din această cauză, se pare că mall-ul din Vişoi a devenit o alternativă mult mai bună şi mai atractivă pentru candidaţi.

Panourile au fost montate mai mult pentru a satisface un moft electoral, fără nicio strategie reală. În loc să fie pline de afişe care să prezinte candidaţii, programe sau viziuni asupra oraşului, acestea sunt aproape goale.

În contrast cu aceste panouri jalnice, zona Mall-ului din Vişoi a devenit un magnet pentru principalii contracandidaţi. De ce? Simplu: pentru că mall-ul arată bine şi atrage multă lume, în timp ce panourile goale exemplifică un efort ratat. Contracandidaţii s-au adaptat rapid şi au mutat centrul atenţiei lor către locurile unde sunt mulţi oameni. Zona mall-ului, cu fluxul constat de vizitatori, oferă un cadru mult mai atractiv pentru promovarea electorală.

E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!