11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Muncitorii lui Răuţoiu nu erau prezenţi nici pe şantierul parcului din Grui

Lucrările de construire a Parcului Grui, amplasat pe terenul unde se făcea „Focul lui Sumedru”, se desfăşoară într-un ritm foarte lent, iar muncitorii constructorului sunt de negăsit. Acest parc face parte dintr-un proiect mai amplu, în care sunt cuprinse, în total, cinci parcuri.  

Anul trecut, pe acelaşi teren unde se făcea „Focul lui Sumedru”, s-a montat un loc de joacă în cadrul investiţiei GAL, care vizează cele trei zone urbane marginalizate: Grui, Pescăreasa şi Cazărmilor. Reamintim că investiţia GAL pentru amenajarea acestui loc de joacă este separată de investiţia pentru parcul care se va construi în aceeaşi zonă.

Astfel, Parcul Grui este inclus în proiectul care cuprinde următoarele: Parcul „Prichindelul”, parcul central al cartierului, cel de peste drum, unde se făcea „Focul lui Sumedru”, locul de joacă de pe strada General Dragalina şi parcul din spatele „D”-urilor, de pe strada Alexandru cel Bun.

În ciuda faptului că în 2024 ar trebui să se finalizeze lucrările la „Prichindelul” şi la Parcul Grui, progresele sunt minime. Încă de la începutul anului curent, ritmul lent al lucrărilor a fost evident, iar absenţa muncitorilor pe şantierele conduse de cei doi oameni de afaceri, Sorinel şi George Răuţoiu, reprezintă o problemă constantă.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!