11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Antrenor nou, dar vechi la Muscelul Câmpulung: Costin Lazăr!

După înfrângerea de la sfârșitul săptămânii trecute în deplasarea de la Zărnești ( scor 3-2), Muscelul Câmpulung are un nou antrenor principal: Costin Lazăr! Da, fostul jucător de la Sportul Studențesc și Rapid București, care a bifat 32 de prezențe în echipa națională a României, cu care formația musceleană a început sezonul 2023/2024 și de care s-a despărțit după numai 10 partide în sezonul regulat.

La despărțire, Costin Lazăr a lăsat Muscelul pe locul 1, în Seria 5, cu un avans de două puncte peste locul 2, Olimpic Cetate Râșnov, înregistrând opt victorii și două înfrângeri. Revenirea la Câmpulung a lui Costin Lazăr a fost anunțată de președintele Costin Ghiță, pe pagina de Facebook a clubului: „Costin Lazăr revine ca antrenor la Câmpulung pentru a duce la bun sfârșit proiectul ambițios pe care l-am început. Trecând peste neînțelegerile survenite în mandatul precedent, consider că domnul Lazăr este cel mai potrivit în acest moment pentru a îndeplini funcția de antrenor principal, cunoaște lotul foarte bine, a creat o legătură strânsă și o atmosferă plăcută cu întreg staff-ul, care va fi completat de Slăninoiu Vasi (antrenor secund), Ionuț Bîclea (preparator fizic), Marius Badiu (antrenor de portari) și Eremia Dan (delegat)”.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!