10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Claudia Nechita, calificare fără probleme în semifinalele Campionatului European de box

Rezultat remarcabil al pugilistei muscelene Claudia Nechita! Originară din Câmpulung şi legitimată la CSA Steaua Bucureşti, ea a reuşit, marţi seara, 23 aprilie 2024, să se califice în semifinalele Campionatului European, categoria 57 kg, competiţie care se află în plină desfăşurare în Serbia, la Belgrad.

Claudia Nechita a trecut fără drept de apel, prin decizie unanimă, 5-0, de franţuzoiaca Sthelyne Grosy şi are medalia de bronz asigurată. Visul sportivei care în 2021 s-a clasat pe locul cinci la Jocurile Olimpice de la Tokyo e însă aurul european. Claudia Nechita urmează să boxeze în semifinale cu bulgăroaica Svetlana Kamenova Staneva, pe 25 aprilie. În semifinalele competiţiei a ajuns şi pugilista Lăcărămioara Perijoc, sportiva fiind calificată la Jocurile Olimpice de la Paris. Multiplă campioană națională, Claudia Nechita (29 de ani) a început boxul la CS Muscel Câmpulung, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Vlad, iar ulterior a fost legitimată la CSA Steaua București.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!