10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

În urmă cu puțin timp, un bărbat a fost preluat de paramedicii SMURD de pe Bulevardul „Pardon”, după ce a leşinat

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, care se deplasa astăzi, 16 aprilie 2024, pe pastila pietonală a Bulevardului „Pardon”, i s-a făcut rău şi a căzut pe pământ, sub privirile trecătorilor.

La faţa locului se afla şi un poliţist local, în patrulă, care a reuşit să surprindă scena şi să acţioneze de îndată. Poliţistul l-a ridicat pe bărbat de pe pământ, pe o bancă, însă acesta a început să vomite şi, potrivit martorilor, victima ar fi făcut stop cardio-respirator. Un tânăr care se afla în zonă a început să-i acorde persoanei în cauză primul ajutor până când a sosit un echipaj SMURD. „Victimei i-a fost acordat primul ajutor de către un bărbat care lucra la unul dintre magazinele învecinate, până când a venit ambulanţa, anunţată de colegi. Este o situaţie mai gravă, de aceea a mai venit încă o ambulanţă. Este vorba de o persoană de peste 60 de ani. Aceasta avea ochelari, şapcă şi un tub cumpărat de la farmacie. Mergând pe bulevard, a căzut pur şi simplu pe pământ. Eram la câţiva metri de el. În aproximativ 7-8 minute a ajuns un echipaj SMURD şi l-a preluat. La momentul de faţă (n.r. aproximativ ora 13.00) au trecut în jur de 25 de minute de când l-au preluat în autospecială.”, a povestit polițistul local Cătălin Ion Lupaşcu.

În urma efectuării manevrelor de resuscitare, din nefericire, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Acesta a decedat.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!