11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Elena Lasconi: „Cred că ar trebui să intre în proces şi cei care au afacerile pe bulevard, pentru că şi ei au avut de pierdut”

Elena Lasconi n-a renunţat la intenţia de a deschide o acţiune în justiţie prefectului şi şefului ISC Argeş pentru abuzul blocării cu repetiţie a lucrării de amenajare a Bulevardului „Pardon”. Şi asta pentru că trebuie recuperate costurile suplimentare cauzate de scumpirile intervenite cât şantierul a fost ţinut pe loc. Un an în intervalul cuprins între primăvara anului 2022 şi primăvara anului 2023. Plus perioada celei de-a doua lucrări, care a început în noiembrie 2023 şi care nu se ştie cât va ţine.

„Orice primar care ţine la comunitate ar trebui să facă acest lucru. Avem un prejudiciu aici. În toată perioada în care lucrările pe bulevard au stagnat, preţurile la materialele de construcţii au crescut. Cred că ar trebui să intre în acest proces şi oamenii de afaceri care au afacerile pe bulevard, pentru că şi ei au avut de pierdut. Plus daune morale. Eu m-am căznit să fac rost de bani… nu ştiu dacă îşi mai aduce cineva aminte cum arăta bulevardul când am preluat eu mandatul. Şi eu am început să cam uit. M-am uitat acum pe nişte poze. Arăta ca pe câmp! Era ras de buldoexcavator şi atât! Descurcă-te! Şi m-am descurcat! L-am făcut. Nu eu singură, căci nu face primarul. Foarte mult contează echipa pe care o ai. Şi cei din Primărie, şi cei care au câştigat licitaţia.”, a declarat aceasta.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!