11 C
Campulung Muscel
22/05/2024

Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, sărbătorită la Colegiul Național Pedagogic „Carol I”

Comunicat de presă

Colegiul Național Pedagogic „Carol I” a desfășurat în data de 5 aprilie a.c. manifestări dedicate Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace (6 aprilie) cu scopul de a evidenția atât importanța activităților sportive în promovarea păcii, democrației și drepturilor omului, cât și impactul pe care sportul îl are asupra dezvoltării durabile.

  • Evenimentul a avut loc în sala de sport a Colegiului Național Pedagogic „Carol I”, în intervalul orar 09.00–12.00

Colegiul Național Pedagogic „Carol I” este membru al Rețelei de Școli Asociate pentru UNESCO (ASPnet) din anul 1996. Această rețea cuprinde peste 12.000 de instituții și unități de învățământ din 182 de țări membre ale UNESCO.

Domeniile de acțiune tematică ale ASPnet includ prioritățile globale ale UNESCO: cetățenia globală, cultura păcii și nonviolenței, dezvoltarea durabilă, educația interculturală și de promovare a patrimoniului cultural.

Evenimentul desfășurat pe 5 aprilie face parte din planul de activități pentru anul 2023–2024 al școlii, ca instituție afiliată UNESCO, și a cuprins un concurs de îndemânare și precizie, o cursă cu obstacole, meciuri de volei, baschet și badminton și alte jocuri sportive.

Director, Prof. Radu Gheorghe

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!