14.6 C
Campulung Muscel
28/05/2023

Eveniment caritabil la Colegiul Național „Dinicu Golescu”

Colegiul Național „Dinicu Golescu” a găzduit miercuri, 17 mai 2023, evenimentul LIFELAB, în care elevii au pregătit un concert caritabil, dar și stand-uri cu diferite produse, fiind pentru o zi, tineri antreprenori.  

  • Concert caritabil, expoziție și educație financiară în cadrul evenimentului LIFELAB

Elevii au avut oportunitatea de a se implica activ în diverse activități legate de negocieri și vânzări, dobândind astfel cunoștințe și abilități valoroase în domeniul financiar. Atmosfera vibrantă creată de concertul caritabil și varietatea de produse prezentate în expoziție au fost completate de inițiativa implicării în educația financiară. Prin intermediul acestui eveniment, aceștia au avut oportunitatea de a cunoaște o bună gestionare a banilor, negocierea prețurilor și abilitățile de vânzare, competențe esențiale în dezvoltarea personală și profesională viitoare. Despre Colegiul Național „Dinicu Golescu” trebuie menționat faptul că este o instituție de învățământ cu o tradiție îndelungată în furnizarea unei educații de calitate și în promovarea valorilor sociale.

Elevii au avut ocazia să se implice activ în negocieri și vânzări pe parcursul evenimentului, oferind produse personalizate și aplicându-și cunoștințele financiare. Această experiență practică le-a permis să-și dezvolte abilitățile și să-și testeze aptitudinile într-un mediu real, pregătindu-i cu succes pentru provocările din lumea reală.

Concertul caritabil a adus împreună talentul și pasiunea elevilor pentru muzică, oferindu-le o platformă pentru a-și demonstra abilitățile și pentru a contribui la cauzele sociale. Acest concert a avut la bază o cauză socială identificată la nivelul unității de învățământ de către consiliul elevilor. Inițiativele de educație financiară sunt extrem de importante, întrucât oferă tinerilor instrumentele necesare pentru a face alegeri  înțelepte și pentru a-și gestiona resursele în mod responsabil.

Evenimentul a fost un succes în mare măsură datorită implicării elevilor, părinților, voluntarilor și participanților. Toți cei implicați au contribuit la crearea unei atmosfere deosebite și au demonstrat sprijinul lor pentru educație și artă.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!