11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Clubul de Karate din Lereşti îşi desfăşoară activitatea într-o nouă locaţie, pregătită pentru antrenamente

De curând, sensei Raluca Enache a luat decizia de a muta activitatea clubului pe care îl coordonează, ACS Campionii Lereşti, în incinta fostei IATSA.

Decizia a fost luată întrucât locaţia a fost schimbată destul de des, în decursul anilor, iar sala de sport construită în Lereşti nu oferă karatiştilor o suprafaţă optimă. „Ne-am entuziasmat cu sala de la Lereşti, dar nu este ce ne trebuie nouă din punct de vedere al suprafeţei de jos. Trebuie pus tartan înainte de fiecare antrenament, apoi luat. Am găsit spaţiul de la Iatsa, pe care l-am închiriat şi ne-am apucat de el, pe care îl vom aduce la standardele de pregătire. Încă nu l-am terminat de amenajat în totalitate, mai avem de făcut vestiarul şi câteva lucruri la toalete. Facem deja antrenament de la 1 aprilie aici. Recent am terminat de pus tartanul pe toată suprafaţa. Sala de la Lereşti nu ne ajută cu suprafaţa, am încercat să lucrăm fără tartan şi din cauza faptului că are pavelele perforate pentru încălzirea în pardosea, ni se cam ia pielea de pe picioare. Problema este că se mai închiriază şi la alte sporturi şi nu pot lăsa tartanul pus tot timpul, trebuie montat de pe o zi pe alta, iar el se deteriorează.”, a explicat senseiul.

Sensei Raluca Enache, alături de Mihai Enache, au ales această locaţie, pe care au amenajat-o într-un timp relativ scurt. Potrivit acesteia, în doar câteva zile au făcut-o funcţională, pentru a găzdui sportivii. Întrucât au luat-o într-o stare destul de bună, au avut doar de curăţat incinta de păianjeni, de aspirat şi de spălat suprafaţa. Cu toate acestea, karatiştii vor desfăşura doar antrenamentele uzuale în această nouă locaţie. „Concursurile şi stagiile serioase le vom desfăşura la sala de sport din Lereşti, cu închiriere pe zilele respective, unde vom pune tartanul şi îl vom lăsa până când terminăm, pentru că sala aceea ne dă posibilitatea să chemăm părinţii în tribune şi să avem mulţi spectatori.”, a adăugat sensei Raluca Enache.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!