19.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Casă arsă la Hârtieşti

Sâmbătă, pompierii au fost solicitaţi să intervină în comuna Hârtieşti, acolo unde ardea o casă. Militarii au plecat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de prim ajutor.

În momentul în care forţele de intervenţie au ajuns la faţa locului, ardea în dezvoltare acoperişul casei şi o anexă construită din lemn. În interiorul anexei erau şi trei butelii de gaz, care au fost scoase din flăcări de către pompieri.

Anexa a ars în totalitate, iar la casă flăcările au distrus acoperişul şi o cameră în care tavanul s-a prăbuşit peste bunurile din interior. Din fericire, nu au fost victime.

Intervenţia a durat aproximativ o oră şi jumătate, timp în care militarii au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor şi să le stingă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un mijloc de încălzire nesupravegheat (sobă de cărămidă lângă care se aflau materiale combustibile). E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!