11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Punctul secundar de Permise şi Înmatriculări Câmpulung a început să funcţioneze în incinta Mall-ului din Vişoi

Deschiderea unui punct secundar de Înmatriculări şi Permise la Câmpulung s-a produs, deloc întâmplător, în perioada de dinaintea alegerilor locale. O încercare similară a existat în 2020, tot în perioada campaniei electorale. Cu puţin timp înainte de alegerile locale din 27 septembrie 2020, ministrul Afacerilor Interne – Marcel Vela, la acel moment – anunţa că serviciile publice judeţene pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor urmau să organizeze sedii secundare şi în alte localităţi. Argeşul, cu punct secundar la Câmpulung, a figurat pe lista MAI. Erau alegeri, suna bine pentru electoratul local, care n-ar mai fi trebuit să bată drumul până la Piteşti, pentru documentele necesare. Altă tură de alegeri, alte promisiuni, de data aceasta, onorate. De astăzi, 9 aprilie 2024, punctul secundar de Permise şi Înmatriculări Câmpulung este funcţional. Activitatea a început în această dimineaţă. În două ore, au venit 30 de persoane pentru servicii de înmatriculare, a anunţat reprezentantul Instituţiei Prefectului Argeş. Sediul serviciului se află în incinta Mall-ului din Vişoi.                

  • Preschimbarea permisului de conducere va fi posibilă pe loc

Potrivit Prefecturii Argeş, înmatricularea provizorie, preschimbarea permiselor de conducere şi reprogramarea la traseu vor fi posibile la Câmpulung!

De astăzi, câmpulungenii și locuitorii comunelor din zonă vor putea face la Câmpulung înmatricularea provizorie a autoturismelor şi preschimbarea permiselor. Persoanele care vor dori înmatricularea vor veni cu actele necesare şi vor pleca cu numere provizorii, după toate demersurile făcute de poliţişti. Până acum, actele erau preluate de polițiști, aduse la Pitești pentru a fi implementate în sistem, iar oamenii primeau numerele roșii, marțea sau joia, în funcție de ziua în care depuneau hârtiile.

La Câmpulung, polițiștii vor avea posibilitatea, de acum, să facă tot ceea ce fac la Pitești. Vor prelua hârtiile, vor face fotografiile necesare și vor elibera dovada necesară circulației până în momentul în care posesorul va primi acasă noul permis de conducere.

Reprogramarea la traseu pentru candidații care vor avea nevoie de acest lucru la Câmpulung se va face tot la acest punct secundar. Nu va mai veni nimeni la Pitești pentru reprogramare. Serviciul se va face pe loc.

Înmatricularea provizorie va fi posibilă pe loc, actele vor fi predate, implementate în sistem și apoi vor fi emise numerele provizorii. Este posibilă și înmatricularea permanentă, dacă posesorul autoturismului nu dorește plăcuțe de înmatriculare preferențiale.

Preschimbarea permisului de conducere va fi posibilă pe loc, cu eliberarea dovezii de circulație.

Punctul secundar nu este doar pentru argeșenii din zonă, nu există condiționare legată de domiciliu. I se pot adresa și persoane din alte zone, care îl pot considera la îndemână.

Locația punctului va fi în interiorul Mall-ului Cub Center din strada I.C.Brătianu, nr. 6.

Biroul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Argeş, punctul de lucru Câmpulung, este deschis în fiecare marți și joi, în intervalul orar 9.00-14.00. Cei care doresc să se programeze o pot face on-line, pentru zilele de marţi sau joi, în intervalul orar 10.00-11.58.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!