9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Insul care a vandalizat coşurile de gunoi de pe bulevard, a spart geamurile clădirii Primăriei

În noaptea de 6 spre 7 aprilie 2024, bărbatul care a vandalizat anul trecut coşurile de gunoi de pe bulevard, a reuşit să spargă două dintre geamurile clădirii Primăriei. Agentul de pază Mihai Achim, din cadrul Compartimentului Monitorizare Video, Serviciul Dispecerat și Monitorizare Video, Direcția Ordine Publică, aflat în schimbul II, în jurul orei 00.15, a auzit un zgomot puternic venind din faţa clădirii Primăriei şi a ieşit imediat pentru a verifica ce a provocat sunetul respectiv.

Ajuns în afara instituţiei, agentul a constatat că două geamuri de la nivelul demisolului, amplasate în partea dreaptă-faţă a clădirii Primăriei, au fost sparte. Astfel, acesta a început căutările pentru identificarea făptaşului şi, în timp ce inspecta zona, Mihai Achim l-a observat pe cel care încerca să se sustragă de la faţa locului. Acesta fugit imediat după individ, reuşind să-l imobilizeze până la sosirea unui echipaj mobil al Poliţiei Locale. La momentul reţinerii, poliţiştii au constatat că făptaşul era Daniel Sandu, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Întrebat de ce a recurs la un astfel de gest, insul le-a transmis poliţiştilor că a fost influenţat de o „voce” pe care o auzea în cap şi care l-a determinat să comită actul de vandalism.

Reamintim că ndividul a mai avut astfel de manifestări şi în trecut. Un exemplu în acest sens este cel de anul trecut, când a fost surprins de Alin Vlădău în timp ce lovea cu picioarele coşurile de gunoi de pe bulevard, reuşind să şi doboare câteva. La vremea respectivă, fiind chemaţi şi poliţiştii locali pentru a-l reţine şi sancţiona, au constatat că bărbatul avea buletinul expirat de mai bine de un an. Aceştia nu l-au putut sancţiona contravenţional, întrucât nu avea acte valabile şi nu apărea în baza de date a Poliţiei.

Având în vedere că speţa în cauză a fost în afara competenţei Poliţiei Locale Câmpulung, bărbatul a fost predat către agenţii Poliţiei Naţionale, aceştia urmând să ia măsurile ce se impun din punct de vedere legal.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!