0.2 C
Campulung Muscel
03/12/2022

Denivelările de pe strada Constantin Brâncoveanu, eliminate

Au fost eliminate denivelările de pe Constantin Brâncoveanu. Strada Constantin Brâncoveanu, care începe din „Tabaci” şi se termină la fosta brutărie MuscelPan, a preluat circulaţia auto, pe sensul de urcare, după ce Bulevardul „Pardon” a intrat în reabilitare. Pe prima porţiune, în faţa fostului local „La căruţa”, asfaltul era aşa denivelat încât aveai impresia că sari cu maşina de pe şosea. Din acest motiv, conducătorii auto care urcau pe Brâncoveanu ocoleau zona, existând riscul de tamponare cu cei care ieşeau de pe strada Rahovei, obligaţi de vizibilitatea redusă să se asigure.

Acesta a fost unul dintre motivele care a determinat ADP să amenajeze zona de pe Constantin Brâncoveanu. Ieri, 3 mai, muncitorii ADP au frezat asfaltul vechi, plin de „dealuri” pe o porţiune destul de întinsă, la intersecţia cu strada Rahovei, după care au turnat un strat nou de bitum.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!