5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Primarul PNL cu cel mai bun scor electoral din ţară a trecut la PSD

Vineri, 22 martie, la Piteşti, Ion Mânzână, preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean, Cristian Gentea, prim-vicepreşedinte al PSD Argeş şi primar al municipiului Piteşti, Remus Mihalcea, prim-vicepreşedinte PSD Argeş şi deputat, Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeş şi ministru al Muncii şi Solidarităţii Sociale, împreună cu senatorii şi deputaţii PSD Argeş, au anunţat venirea la PSD a unor noi colegi, aleşi locali performanţi.

Patru primari, dintre care trei de la PNL şi unul independent, au ales să vină în echipa PSD Argeş. Printre aceştia se află şi primarul liberal cu cel mai bun scor electoral la nivel naţional obţinut în alegerile locale din septembrie 2020. Este vorba despre Cosmin Ion Ştefan, primarul comunei muscelene Hârtieşti, care, în 2020, s-a bucurat de sprijinul a 90,16% dintre alegătorii cu drept de vot din comună.
Cosmin Ion Ştefan a punctat în mod clar motivele pentru care a ales să intre în familia PSD Argeş, principalul fiind acela că PSD a demonstrat prin fapte că este dedicat dezvoltării judeţului şi localităţilor acestuia.

„Pentru a continua cu succes lucrările şi proiectele pe care le avem în execuţie la acest moment în localitatea Hârtieşti, am decis să mă alătur unei echipe puternice, unei echipe unite, echipa PSD Argeş. O echipă care a demonstrat nu cu vorbe, ci cu fapte, care a demonstrat că este dedicată în totalitate cetăţenilor din acest judeţ.”, a declarat Cosmin Ion Ştefan, primar al comunei Hârtieşti.
(sursa: PSD Argeş)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!