27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Secţia Infecţioase se umple cu bolnavi COVID

Conform site-ului covidarges.ro, incidenţa cazurilor COVID-19 în Argeş este în creştere. În ultimele opt zile, de luni, 30 august şi până astăzi, 6 septembrie, 167 de persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Mai mult, cinci persoane şi-au pierdut viaţa. În medie, spitale raportează câte îngrijesc zilnic câte 75 de argeşeni, care sunt internaţi, dintre aceştia circa patru sunt la terapie intensivă.

Ieri, 6 septembrie, incidenţa la mia de locuitori în Câmpulung era de 0,5. Aşa cum a transmis Andrei Aron, consilierul pe probleme de sănătate al primarului Elena Lasconi, la Spitalul Câmpulung erau internaţi 15 pacienţi, 13 confirmaţi cu SARS-CoV-2 şi 2 suspecţi, din total, doar trei din municipiu, restul din alte localităţi din judeţ.

La nivel de Muscel, în comuna Hârtieşti, astăzi era raportată cea mai mare incidenţă a cazurilor COVID, de 1,74 la mia de locuitori.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!