5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a derulat un exerciţiu cu forţe în teren, la Spitalul TBC

Astăzi, 19 martie 2024, în jurul orei 11.00, Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, în urma unei planificări, a avut de executat un exerciţiu în teren cu forţe şi mijloace specializate în acţiunile de intervenţie operativă, la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung.

Exerciţiul a fost efectuat în colaborare cu personalul spitalului şi a decurs fără probleme, fiind unul optim şi eficient atât pentru personalul ISU, cât şi pentru personalul spitalului TBC.

În cadrul acţiunii, potrivit şefului echipei de intervenţie, Plut. Adj. Nicolae Bulac: „S-a urmărit un incendiu care a izbucnit în camera radiologică, unde s-au produs degajări mari de fum şi în urma cărora pompierii au intervenit pentru extragerea unei victime surprinse în interiorul acestei camere, neputând fi scoasă de către echipajul specializat din cadrul spitalului.”.

Prin desfăşurarea acestui exerciţiu au fost vizate următoarele:

  • verificarea timpului de răspuns al echipajelor de pompieri;
  • antrenamentul personalului propriu;
  • antrenamentul personalului de la locul de muncă;
  • verificarea viabilităţii planului de intervenţie al obiectivului

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!