5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Săptămâna viitoare, vor începe lucrările de refacere a drumului de acces către Schitul „Sfântul Ierarh Modest” de la Stoenești

Săptămâna următoare, la Stoenești, vor începe lucrările pentru amenajarea podețelor, dirijarea apei și pietruirea drumului de acces către Schitul „Sfântul Ierarh Modest”.

Pe 26 februarie 2024 a fost contractată firma care va efectua aceste lucrări, respectiv Group Concif SRL, din Bădeni – Stoeneşti, iar valoarea investiţiei se cifrează la 699.125,00 lei cu TVA, care include: „Pietruire și asigurarea scurgerii apelor pluviale pe drumul local Băjan-Izlaz Merii Doi, pe o lungime de 2.5km”.  „Acolo este un drum și de interes local, pentru că avem și construcții, și de interes agricol, pentru că avem izlaz, dar și de interesul Schitului, pentru că aparține domeniului public. Noi, cei care credem și suntem atrași de credință, spunem că este necesară o astfel de lucrare. Acolo se vor face pietruiri, podețe și dirijare a apei pluviale ca să nu mai rupă drumul.”, a explicat primarul Ion Marin.
Potrivit edilului, vineri, 8 martie 2024, se va încheia contractul cu firma care se ocupă de lucrare, iar săptămâna viitoare să fie predat amplasamentul.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!