3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

ARO Câmpulung, victorie la limită în faţa ocupantei locului al doilea din Seria a 6-a, Liga a 3-a

În penultima partidă de pregătire din această pauză competiţională, echipa de fotbal ARO Câmpulung a învins cu scorul de 3-2 ocupanta locului al doilea din Seria a 6-a, Liga a 3-a, SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul s-a disputat miercuri, 28 februarie, pe „sinteticul” de la Dragoslavele.

ARO a deschis repede scorul, în minutul 4 al partidei, prin Darius Grigore, care a fructificat cu precizie, din centrul careului mare, o centrare marca Simon Măzărache. Cinci minute mai târziu oaspeţii restabilesc egalitatea prin Ivan. Prima repriză se încheie în avantajul muscelenilor, după ce Alexandru Florescu, golgheterul echipei din această perioadă de pregătire, înscrie în minutul 30, pe fondul unei greşeli a portarului advers. În repriza a doua se joacă pe contre, însă fotbaliştii de la ARO sunt mai siguri pe ei şi reuşesc să ducă scorul la 3-1, în minutul 72, prin Darius Şerban. Pe fondul relaxării gazdelor, vâlcenii reduc din diferenţă în minutul 84, prin Iordache. După seniori, au intrat pe teren juniorii U19, care au întâlnit echipa similară a CSS Craiova. Tinerii fotbalişti musceleni au controlat partida de la un capăt la celălal, reuşind să se impună cu scorul de 4-1. Pentru ARO au marcat Darius Șerban și Andrei Badea, fiecare cu câte o dublă. Antrenorii Ionuţ Mihu, Ovidiu Tică şi Daniel Bălaşa au trimis pe teren în cele două meciuri următorii jucători:

ARO seniori: Iannis Mușat – Rareș Grecu, Cosmin Oprean, Laurențiu Robu, Bogdan Chiper, Denis Pia, Gabriel Jenaru, Mario Durdun, Darius Grigore, Alexandru Florescu și Simon Măzărache. Rezerve: Andrei Dumitru – Darius Vasilescu, Luis Bunel, Teodor Peștișor, Eduard Niță, Cătălin Pahonțu, Antonio Papuc, Francesco Bucurescu și Darius Șerban.

ARO U19: Andrei Dumitru – Andrei Floroiu, Mario Panoiu, Ianis Răuță, Adrian Manea, Luis Bunel, Antonio Papuc, Ianis Pirlici, Andrei Badea, Darius Șerban și Mihai Tobias. Rezerve: Vlad Spânu – Andrei Chivulescu, Teodor Avram, Rareș Marinescu, George Chivereanu și Bobi Grancea.

Sâmbătă, 2 martie, ARO Câmpulung va disputa ultima partidă din această perioadă de pregatire contra celor de la CS Unirea Bascov. Partida se va disputa tot la Baza Sportivă „Sola Gratia” din Dragoslavele. N. Manole

REZULTATELE ÎNREGISTRATE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ DE PREGĂTIRE:

 • 3 februarie: CS Concordia Chiajna U19 – ARO Câmpulung 1 – 1
 • 7 februarie: FC Voluntari 2 – ARO Câmpulung 3 – 3
 • 10 februarie: Steaua București U19 – ARO Câmpulung U19 1 – 3
 • 10 februarie: Chindia Târgoviște U19 – ARO Câmpulung 2 – 3
 • 14 februarie: CSM Slatina – ARO Câmpulung 4 – 0
 • 17 februarie: ARO Câmpulung – CSO Petrolul Potcoava anulat
 • 21 februarie: ARO Câmpulung – ASC Ciucaş Tărlungeni 3 – 1
 • 21 februarie: CS Mioveni U19 – ARO Câmpulung U19 3 – 2
 • 24 februarie: ARO Câmpulung – Vedița Colonești 0 – 1
 • 24 februarie: ARO Câmpulung U19 – CSS Craiova U19 5 – 1
 • 28 februarie: ARO Câmpulung – SCM Râmnicu Vâlcea 3 – 2
 • 28 februarie – ARO Câmpulung U19 – CSS Craiova U19 4 – 1

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!