3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Construcţia magazinului Penny pe locul Autogării se mişcă în ritm alert. Compania caută personalul pentru noul supermarket

Februarie 2026 este data de finalizare inscripţionată pe panoul de şantier al constructorului contractat pentru ridicarea unui nou supermarket în Câmpulung, pe locul fostei Autogări a oraşului. Judecând după ritmul de lucru al executantului, finalul lucrării de construcţie, care a demarat în această lună, se va produce mult mai devreme. Mai cu seamă că firma REWE, compania deţinătoare a brandului Penny, a şi dat startul angajărilor, ceea ce înseamnă că mult nu va dura până când vom vedea ansamblul comercial înălţat pe terenul eliberat de o ruină plină de gunoaie. S-ar putea ca la Câmpulung, un municipiu aflat într-o severă lipsă de forţă de muncă pregătită, să dureze mai mult găsirea personalului decât edificarea complexului comercial. A fost construit „mall-ul” din Vişoi într-o jumătate de an! Este posibil ca, până la vară, Penny Market să fie gata să-şi primească clienţii al căror un apetit pentru shopping este convingător pentru dezvoltatorii din acest domeniu, de vreme ce, în 2024, răsare în oraş al optulea supermarket, după Kaufland, Carrefour, Lidl, două Penny, două Profi.

  • Au demarat construcţia supermarketului şi recrutarea personalului  

Firma Vectrum Solutions SRL, din Ştefăneşti-Argeş, contractată de beneficiarul Rewe Projektentwicklung Romania SRL pentru construcţia magazinului „Penny Market”, are la dispoziţie 24 de luni, potrivit autorizaţiei de construire eliberate toamna trecută, pentru finalizarea proiectului. Nu va fi nevoie de doi ani, investiţia fiind gata, cel mai probabil, în câteva luni.

De altfel, Grupul REWE, din care face parte şi Penny, a montat lângă panoul de şantier şi anunţul cu recrutarea de personal. „În vederea deschiderii noului magazin, recrutăm: şef de secţie, şef de departament, lucrător comercial şi casier” este comunicarea postată lângă informaţiile legate de autorizarea şi durata construcţiei.

După perioada de început a anului, în care s-a consumat operaţiunea de demolare a clădirii rămase fără utilitate, februarie a însemnat startul construcţiei supermarketului. Se lucrează şi se lucrează într-un ritm alert, care nu se poate compara cu mocăiala echipelor afaceristului George Răuţoiu pe şantierele câmpulungene, căruia îi imputăm pe mai departe faptul că n-a fost în stare să finalizeze 300 de metri de alee a bulevardului între blocajele politicului.

Privaţii nu se joacă atunci când vine de seriozitatea execuţiei proiectelor, lucru care se vede şi în avansul dobândit de şantierul instalat în centrul Câmpulungului, într-o zonă comercială.

Vă amintim că, pe 23 octombrie 2023, compania deţinătoare a imobilului din Bulevardul Ion Mihalache, nr.102, a obţinut de la Primăria Câmpulung autorizaţia pentru construirea magazinului „Penny Market”, cu magazin cu produse din carne şi brânzeturi la parter, acces auto, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe faţade şi parcare, totem publicitar, împrejmuire, branşamente la utilităţi, montarea postului Trafo şi organizare de şantier. Documentul are o valabilitate de 24 de luni, însă, cel mai probabil, în 2024, investiţia va fi inaugurată.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!