3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Muzeul Câmpulung redeschide Făbricuţa de mărţişoare

În întâmpinarea primăverii şi a zilei de 1 Martie, Secţia de Etnografie şi Artă Populară, din cadrul Muzeului Municipal Câmpulung, redeschide, şi în acest an, „Făbricuţa de mărțișoare”.

Toţi cei care doresc să participe la atelierele special pregătite pentru mâini dibace, sunt aşteptaţi să se înscrie la numărul de telefon 0748.165.819, în perioada 16 – 23 februarie 2024, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierilor.

Atelierele vor fi deschise în zilele de 28 şi 29 februarie a.c., între orele 09.00 -16.30. Mici şi mari vor putea coase, lipi, împleti sau picta, pentru a confecţiona atât mărţişoare, cât şi diverse cadouri simbol pe care să le ofere bunicilor, mamelor, surorilor ori colegelor cu prilejul zilelor de 1 şi 8 Martie.

Este o ocazie de neratat, deoarece participanţii vor avea şansa de a învăţa de la invitații speciali, precum: meșterițele populare Izabela Ion și Raluca Drăghici, să transforme diverse materiale în mici opere de artă. Taxa de participare/ intrare este de 3 lei/ elev, student, pensionar și de 6 lei/ adult.

“Vă aşteptăm cu mult drag să participaţi la atelierele din cadrul Făbricuţei de Mărţişoare pentru a le face o bucurie celor dragi!”, trasmite Alexandru Oprea, managerul Muzeului Municipal Câmpulung.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!