3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Sensul giratoriu de la “Dinicu” a fost amenajat cu gazon decorativ

Astăzi, 14 iunie 2023, s-a lucrat la amenajarea gazonului pe spațiul din interiorul sensului giratoriu de la Dinicu, cât și pe zonele lăturalnice, care delimitează întreaga intersecție.

În urmă cu câteva săptămâni au început lucrările de reabilitare a zonei sensului giratoriu de la Dinicu Golescu, iar în prezent acestea se află în procesul de finalizare. Alegerea de a planta gazon în interiorul sensului giratoriu și flori ornamentale pe spațiul verde al străzii lăturalnice este parte a procesului de amenajare și decorare a intersecției, cu scopul de a îmbunătăți estetica și aspectul general al zonei.

Se pare că decizia amenajării gazonului a fost luată deoarece oferă o impresie de verdeață, contrastând cu asfaltul și betonul predominant. De asemenea, gazonul poate fi perceput ca un element natural și poate aduce o notă de relaxare și confort într-un spațiu intens circulat, fiind vorba chiar de intrarea în oraș.

Potrivit primăriței Elena Lasconi: „o să mai completăm pe parcursul anului cu flori perene”.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!