11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Noua sală de sport din Lereşti va fi deschisă în curând

Sala de sport din comuna Lereşti, finanţată de Compania Naţională de Investiţii şi finalizată la sfârşitul anului 2023, a primit autorizaţia de securitate la incendiu în februarie 2024, conform primarului Marian Toader, iar acum poate funcţiona în deplină legalitate. Acesta intenţionează să organizeze o festivitate de deschidere a sălii şi a menţionat că deja au fost primite solicitări din partea clubului de karate ACS Campionii Lereşti, dar şi din partea cluburilor de volei şi handbal din municipiul Câmpulung pentru a închiria noua sală.

Conform regulamentului aprobat prin hotărâre de Consiliu Local, prioritate la folosirea sălii vor avea copiii din Lereşti şi Şcoala Gimnazială „Prof. Dr. Nicolae Ursea”. Primarul a subliniat angajamentul lor de a crea condiţii optime pentru desfăşurarea activităţilor sportive, precizând că sala va fi disponibilă nu doar pentru sporturi, ci şi pentru promovarea mişcării, în general.

„Suntem implicaţi să creăm toate condiţiile de desfăşurare a activităţilor sportive. Şi nu numai a activităţilor sportive, dar şi a mişcării, atât a copiilor, cât şi a noastră, care ştim ce înseamnă lipsa de mişcare. Atât pentru tineretul din Lereşti, cât şi din împrejurimi, avem această oportunitate a sălii de sport. Se vor organiza şi turnee pentru toate competiţiile şi aşteptăm, pe baza înscrierilor şi a solicitărilor, să facem acel grafic, pentru că activitatea în sala de sport ne dorim să fie permanentă.”, a precizat Marian Toader.

Edilul comunei Lereşti, Marian Toader, a explicat şi costurile pentru închirierea sălii de sport: „Tarifele le-am considerat modice. Poate, este mult, poate, este puţin, însă costul este de 150 de lei, pe oră, pentru închiriere, pentru activităţile sportive. Cluburile care sunt din Lereşti şi care sunt în colaborare cu Primăria Lereşti şi Consiliul Local vor avea şi o reducere, iar pentru turnee, costul este de 1.500 lei pentru ziua de competiţie. Aici, se pot aplica discount-uri, în baza prevederilor legale pe care le avem cuprinse în regulamentul aprobat.”

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!